Meet This Blog In Facebook !

Thursday, November 18, 2010

.Mystory: Aidil Adha 2010.

hailu ~
malam tadi tido pukul 3 pagi , kul 738 pagi, pintu dah kene gegar .
aisyyooo ~

aku sedang enak dibuai mimpi , ade jeh nak ngaco .
hah ! akibat terlalu best tido , sampai bantal pun hilang , badan dan tengkuk saket sepanjang hari .
huuu ~~

raya kali ni sambut dekat paroi .
kat rumah mak tam .
sebab ayah buat korban untuk satu family .
lagi satu reason, sebab takde kawasan besar kat rumah aku .
almaklumlahh rumah taman .
penpaham je lahh .
better cari kampung , yang kompom tanah besar luas.
HAHA !

takde rendang ;(
takde lemang ;(
ahh kau gedik lebih .
ade sup daging , daging masak ape tah , ayam masak tak taw dan lain lain .
OKE. KEJE AKU BUKAN MELANTAK JE EHHH .
aku lebih kepada melepak .
aku makan roti canai 2 keping , nasi sepinggan .
itu sahaja .
tak overload macam tahun lepas .
heh .

aku tak paham betul lahh .
nape bila aku , sume nak tegur , cakap aku dah gemok .
nape orang lain yang lagi berganda ganda naik badannya , tade yang nak tegur .
ngaaa ~ seteres lahh macam ni .
sensitip plakk ;D

oke dah , tak taw nak cite ape , yang pasti , aku kembali FAILED reverse kereta .
mencik ah bawak kete , sume orang nak pandang .
ape ? muka aku ni ade macam budak tak cukup umo nak amek lesen ke ?
*sigh*







next week weekend di hotel !
mesti dapat banyak coklat sebab NESTLE yang buat .
ngee ~ esaited ;D

5 bantah cakap cikgu:

kembatolo™ said...

auto pon failed? aiyo~

I n n z said...

@kembatolo™

jalan sempit, kete parking kiri kanan . susah maa

r-mean said...

org concern lah tuh tegur kan..

Fariq said...

wahhh..
t tapaukan coklat utk sy k..
t sy bg awk sparuh,, heee

Syed Fauzi said...

sokong r-mean means that orang concer kat kau kot compare dengan orang lain ;)