Meet This Blog In Facebook !

Monday, November 29, 2010

.terima kasih semua.

tengah hari tadi , ai online dekat CC .
fuhh ~ terbaik ah laju nye .
1GB der speed dia.
HAHA !

dua entry bergambar before, ai scheduled kat CC lahh .
sebab bodband kat rumah memang cannot go langsung nak upload pictures yang banyak macam tuhh .

lepas balik dari CC , ai pergi tesco dengan adik .
nak beli cool blog lagi .
hehe xD
addict lahh ouhh .
zami , pernah minum cool blog takk ?
kalau belum , nanti dok semban , innz ajar kayy .
hehe xD

sampai rumah , lunch , terus tido .
sampai pukul 630 petang .
bangun bangun tengok tb .
seribu kali cinta .

terkejut ai tengok follower dah 900 .
vavavava ..
tapi dalam 900 , bape orang jeh yang betul betul follow my blog ?
hehe xD

ai bukan nak cari followers beribu ribu , ai nak cari kawan walau satu .

thanks lahh pada semua follower .
sanggup plak u nak follow blog cikai haram jadah tak de pape ni kann .
kalau rase semak jeh kat dashboard , boleh unfollow balik .
kan kan kan ?

thanks taw taw taw .
tak taw cene nak balas budi .
*ayat bajet pemes. lempang kang*
sorry lah ye kalau ai tak follow balik ur blog , tak singgah ur blog .
bukan ai sombong , cume internet connection memang slow gile vavi .
kat rumah , ai bukan pakai line , ai pakai broadband .
ayah dah lame terminate streamyx ;(

kat uia , ai pakai wifi uia jeh .
paham paham lahh kalau wifi free ni .






















rini 2 kali hujan lebat .
kalau kat rumah lame ni , dah kompom banjir .
;)