Meet This Blog In Facebook !

Sunday, November 28, 2010

.tak ku duga.

stalker .
aku bukan known blogger macam blogger famous yang lain .
aku ni blogger cikai jeh .
takkan lahh aku pun kau nak stalk .
alaaa ~

well ~ aku ni kadang kadang terlalu peramah .
sampai kan sume orang kat fb , aku nak wall , ajak berborak .
tapi disebabkan keramahan aku yang maybe terlampau , kau telah add fb aku sebab aku borak dengan dia kat fb .
kannn ?

aku baru sedar .
kau add but you never talk to me .
mula mula aku pun tak nak approve kau .
tapi disebabkan kau blogger and follow blog aku , aku approve .
huh . aku sekarang sangat particular dalam approve orang kat fb .

aku tak taw pulak , perbuatan aku itu , membuatkan kau sampai jadi stalker aku .
hadoii .
kalau aku buat kat saket hati , sila inbox dan maki hamun .
walaupun pedih , aku terpaksa terima .
jangan lahh macam ni okayy .
kau stalk aku , buat aku perasan plak yang aku ni orang famous .
HAHAHA !

FOR SERIOUS , aku tak tahu yang dia tuh dah berpunya .
and its your's .
i'm sorry babe ;(
didn't meant to .
sumpah aku tak tahu yang dia kau punya .

okayyy , pasni aku tak wall dia dah kayy ?
tak ajak dia berborak dahh kayy ?
kau jangan stalk aku lagi kayy ?
okayyy ?

terima kasih ^___^














eh , aku nak cool blog lagi lah ;D

7 bantah cakap cikgu:

Fariq said...

ala borak je saya xkisah,,
pi lntk spe stalker tu,, heheh

JelinaJoli said...

erkk! gua add lu ke? belom kan? so gua bukan manusia yg dimaksudkan hittuuu...


*aku dah dlete ah coding tuh. sengal je

Jey Yusuff said...

dunia maya mmg macam ni

I n n z said...

@Fariq


tak gado ke nanti ?

I n n z said...

@JelinaJoli

bukti kukuh ! ;D

I n n z said...

@Jey Yusuff

betul3 ;D

Fariq said...

@I n n z
gado?? msti la,,
kn gado tu lumrah dunia,, heheh