Meet This Blog In Facebook !

Friday, November 5, 2010

.kisah keropok MONY.

keropok mony . keropok mony .

dah pernah makan keropok mony ?
murah jeh uolzh tapi kannn bagi aku lahh , personally talk lah kann .
err TAK SEDAP .
sorry producers , tapi seyes , tak sedap bila aku makan .
tak taw lahh kalo kau makan sedap plak en ;D

*geramji neh. tak boleh upload gambar sebab line macam cipan .*

karipap dah siap , jom makan sambil tengok tb .
tata xD


t/t : terima kasih awak sebab singgah blog cikai kite . hik hik hik ;D

14 bantah cakap cikgu:

princeduyong said...

tak penah pulak rasa terliur nak makan kropok tu...

liyana aziz said...

kakak yana suka lagu iklan dia! hahahha.. keropok mony! keropok mony!

Hizami Rahim said...

haha.
tak sedap ek ?
ingatkan sedap.
XD

Fariq said...

no komen..
xpnh mkn lg kopok 2 kot..

Emilia Emira said...

haha iklan pon daa lucu..

Arief Arf said...

tak penah lak cuba tapi pernah masak sendiri keropok warnawarni tapi beli kat pasar punya..
lagi murah n lagi sedap.
ahahaha

I n n z said...

@princeduyong

tayah makan pun tape ;D

I n n z said...

@liyana aziz

lagu dia memang funny ouhh ;D

I n n z said...

@Hizami Rahim

seriously tak sodap !
ngaa ~ ;D

I n n z said...

@Fariq

ta yah ta yahh .
nanti menyesal .

I n n z said...

@Emilia Emira

itu tak dinafikan ;D

I n n z said...

@Arief Arf

taw taw .
kopok tuh ag sedap ! ;D

Syazwana said...

x suke iklan keropok mony!
tah pape
xD

I n n z said...

@Syazwana

hahahha.
no komen ;D