Meet This Blog In Facebook !

Friday, November 19, 2010

.innz = blog.

sekarang kalau aku kua dengan sesape pun , mesti perkataan blog akan muncul dari mulut dorunk .
macam hafiz tadi ; "kau dok umah skunk , men blog je lah eh"
HAHA !
see told ya ;)

aku ni dah sinonim dengan blog .
cumi ciki ; "orang tuh glamer , ade blog , sume orang kenal"
aaaa celah mana sayang oi ?
eshh ~

semalam , iqbal kuakan status ; "rasa macam nak buat blog"
aku gelak dulu .
pastu dia cakap ; "aku terpengaruh dengan kau lah ni"
HAHA ! aku dah agak dah .
dah bape orang dah terpengaruh dengan aku .
hehe xD
welcome guys ;)

aku rase , blog oke ape , dari korunk dok melilau tak tentu hala , bek merepek kat blog , ade kat rumah , mak bapak pun tak risau kann ?
adik aku skunk dah pandai dahh .
kalau buat pape sikit mula lahh ; "kau jangan nak cite kat blog eh"
takut sangat aku cite perkara yang memalukan kat blog .
HAHA !
ala, gegurau adik badik jeh .
hehe xD

kelmarin, adik bawah aku kata ; "cube kau type x kat url bar tuh"
pastu aku cakap ; "eleh . kua blog kau , pandai skunkkk"
dia sengih jehh .
see , kuat tak pengaruh aku ?
HAHA !


nampak tak ?
cumi ciki pegang cool blog .
chocolate cool blog .
sedapppp ;D (sebab dia belanja)
masa nak beli tuh , dia cakap ; "cool blog ni untuk blogger je lah eh"
aku macam ; "tak tak terfikir pun"




ini attachment yang gedik .
HAHA !






aku harap , aku tak dikaburkan dengan popular .
aku harap, aku tak lupa kawan bila dah sampai atas nanti .
tanak jadi kawan lupa kawan .

10 bantah cakap cikgu:

Syazwana said...

hahaha
dulu pon aku buat blog sebab terpengaruh dengan orang
lame2 jadi best gak
xD

buyat(bebola tomato) said...

da blog famous,mstilah org kaitkan ngan blog je..hehehe

I n n z said...

@Syazwana

kann ?
haha xD

I n n z said...

@buyat(bebola tomato)

blog pemes ?
mane3 ? ;p

ღ Sumomo-chan ღ said...

weeewit !!
kak innz pemes ohh. hehe :D

liyana aziz said...

hamboi! kilat kasut! kikikikiki.. terpengaruh dengan rakan sebaya jugak! cool blog! innz kena belanja yana cool blog!

I n n z said...

@ღ Sumomo-chan ღ

kah kah kah .tade makne nye ;p

I n n z said...

@liyana aziz

haha.
jom3, kat ts ;D

wanie m'nJ said...

@Syazwanatoksah katala kan.sy pun terpengaruh dgn kawan.blog rasanya tmpt utk sy tunjukkn ramah saya yg sebenarnya x ramah mana.haha.kadang2 mak angin tgk keja '24 jam' dpan laptop.haha

I n n z said...

@wanie m'nJ

HAHA !
same lah dgn ibu sy .
"kau tade keje lain ke nak buat ?"