Meet This Blog In Facebook !

Friday, November 12, 2010

.haih.

Dia kata aku setan .
Dia kata aku stupid .


Setahu aku , setan tak de jantina .
Setahu aku , aku lagi pandai dari kau .


Kau terlalu baik kan ?
Orang baik memang suke cakap org setan dan stupid eh ?


Ibu , anak ibu ni manusia yang berakal kan ?
Ayah , anak sulung ni tak pernah drop out sekolah kan ?
Ibu ayah , anak kamu ni tak stupid kan ?


Thanks korang yang prihatin kat aku .
Aku tak taw nak luah kat sape lagi .
Blog je aku ada .
Maaf .

7 bantah cakap cikgu:

twinkle twinkle said...

manusia,,suke main ckp lps,,

Fariq said...

sy kn ade..
bley je kite tweet2 or fb..

Anonymous said...

wee fara..knp ni...

liyana aziz said...

kadang2 org yang suka mengata org tu, ia sebaliknya.. dia la yang begitu.. jangan layan innz, mulut org.. sabar banyak2..

LuLu said...

haha i like the way you handle the haters :)

asfira aminuddin said...

babe! sabar okey. :)

Puteri Iqa Izyan said...

ignore what others said..

be yourself oke?