Meet This Blog In Facebook !

Friday, November 12, 2010

.haih.

Dia kata aku setan .
Dia kata aku stupid .


Setahu aku , setan tak de jantina .
Setahu aku , aku lagi pandai dari kau .


Kau terlalu baik kan ?
Orang baik memang suke cakap org setan dan stupid eh ?


Ibu , anak ibu ni manusia yang berakal kan ?
Ayah , anak sulung ni tak pernah drop out sekolah kan ?
Ibu ayah , anak kamu ni tak stupid kan ?


Thanks korang yang prihatin kat aku .
Aku tak taw nak luah kat sape lagi .
Blog je aku ada .
Maaf .

7 bantah cakap cikgu:

twinkle twinkle said...

manusia,,suke main ckp lps,,

Fariq said...

sy kn ade..
bley je kite tweet2 or fb..

~~fara khalid~~ said...

wee fara..knp ni...

liyana aziz said...

kadang2 org yang suka mengata org tu, ia sebaliknya.. dia la yang begitu.. jangan layan innz, mulut org.. sabar banyak2..

LuLu said...

haha i like the way you handle the haters :)

asfira aminuddin said...

babe! sabar okey. :)

Puteri Iqa Izyan said...

ignore what others said..

be yourself oke?