Meet This Blog In Facebook !

Sunday, November 21, 2010

.sun day.

fuhh ~
seremban is hot .
not like gombak yang very the dingin .
ahh tade tade , aku tak rindu gombak pun .
HAHA !

aku terasa macam nak pergi photo shoot lahh .
since my cuzzy ade DSLR kan .
pe salah , kite tumpang sekaki .
hehe xD

nak gak rase jadi model walaupun syok sendiri .
KAH KAH KAH !
mesti nampak besar jeh kau dalam gambar tuh nanti .

kat seremban ni pun banyak jeh tempat menarik .
ade pd , ulu bendul , lake garden , city park , bangunan library lame .




besar sangat ke angan angan aku ?


















fine lah , aku tak cantik , muke tak flawless .
tak sesuai kan ?
huh . majok ;p



ade orang nak balik oversea dahh .
esok kan ? kan ? kan ?
selamat pulang dan selamat sampai kat sane .
pas ni , tak leyh nak kol kol lagi ouhh .
heee ~ ;D