Meet This Blog In Facebook !

Sunday, November 7, 2010

.hari ahad ai.

heyyy ~
tak taw nak cite ape .
sebab macam tade bende jeh nak share .

semalam ai dengan adik ai sek men dengan camera .
bosan punye pasal =.='
sambil ngah tengok tb yang ntah pape cite nye , men klik klik button camera .
snap , delete , snap , delete .

tapi rini dah tak bosan .
sebab kat tb ade cite besh dari petang .
petang tadi tak sabar tunggu pukul 3 .
sebab nak tengok PENSIL .
beshhh kowt ;D

lepas tuh , after maghrib , ai macam laparrrrrr .
pastu teringat tadi ibu suh masak nasi .
ngaa ~ nasi pun dah masak .
tingg ! jom masak nasi goreng marjerin bersama ayam goreng .
waaa ~ pung pang pung pang .
10 minit siap ! hehee xD

tak sampai seminit , nasi dalam kuali habis di kaut masuk dalam pinggan .
happy ;)
okehh bukan sebab sedap tapi sebab sume lapar .
HAHA !

pastu lepak lepak lepak , men game , men camera lagi .
tunggu pukul 9.
tengok SEBELUM AKHIRAT plakk .
kau perasan dalam iklan, ade scene fauzi dah siap kene kapan , ade kaler jengking lalu atas kepala dia, pastu dia gerakkan mata .
hehe xD
aku nak tengok tuh jehh tapi tade plakk.
dia potong eh . takut kantoi eh .
HAHA !

pastu tengok JANGAN TIDUR LAGI .
ai nak tengok AWAL ASHAARI jehh .
hensemmm ;D

oke dahh .
nak g buat mende lain .
esok petang pegi KL .
warghh ~ tak nak guna perkataan PULANG KE KL lagi .
saya budak seremban,always seremban (walaupun lahir kat pahang).

tata !