Meet This Blog In Facebook !

Thursday, November 18, 2010

.fashion pelik.

kau into fashion tak ?
aku tak sebab aku rasa macam badut jeh .
aku tengok satu blog ni tadi .
ye lahh pasal fashion lahh .
perempuan opkos .

mulut aku dah senget senget dah tengok .
sebab bagi aku ia sangat PELIK .
tah pape tah .
ini obses dengan fashion ke ape ?

tak taw nak describe cene .
kau browse lah sendiri gambar-gambar fashion pepelik ni .
tak rase macam badut ke ?
err ~












aku suke lepak shopping mall , tengok orang .
pastu kata kata sikit orang yang berpakaian pelik .
walaupun pada dia ianya cool habes !

ribbon besar kat kepala .
legging with hijab (ni paling WTF!)







ouh , aku anti fashion ?
ouh , aku  old skool ?
ouh , aku kampung ?
ur choice !
aku tak nak perbodohkan diri dengan memakai bende yang aku rase gile merepek .
huh .






baju kurung paling cantik ! ;D




borink punya pasal =.='
hehe xD

25 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

yep.
sometimes less is more.
XD

Eazy Izzuddin said...

hype!

innz!
singgah2..
xD

hehe

Miss MiraAida said...

betul 2..baju kurung lagi cantik..

chekgu Moe said...

hai budak malas!
hehe..yupp..fesyen legging ngan pakai tudung sangat tak senonoh!

chekgu Moe said...

hai budak malas!
hehe..yupp..fesyen legging ngan pakai tudung sangat tak senonoh!

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

hikkhikk!!!
sangat setuju lah..bukan tak into fashion cuma tak kena dengan taste n keserasian kita...muahah~
hape2 pon kan inzz, bju kurung still da best lah..senang gerak n selesa pakai..huhu~

Ery Farieha said...

mereka fashion victim
hohohoh.

liyana aziz said...

muahahahahahha.. statement ery best! ala2 macam artis hollywood.. =)

I n n z said...

@..hizamirahim..

agree ! ;D

I n n z said...

@Eazy Izzuddin

welcome eazy ;)

I n n z said...

@Miss MiraAida

baju cantik sepanjang zaman kan ? ;p

I n n z said...

@chekgu Moe

taw takpe .
mcm bangang jek .

I n n z said...

@NuRuLiZzATi kHaLiD

betul tuhh ;D

I n n z said...

@Ery Farieha

haha . over sgt . lalaa ~

I n n z said...

@liyana aziz

nak jugak feeling2 holiwud eh ;D

ღ Sumomo-chan ღ said...

simple is better.
rite kak innz ? :)

anis madu said...

pakai baju kurung la, baru cool. hehe. :)

sokong ngan sis, kadang2 terlalu berfesyen sangat nampak macam pelik. haha. suke lepak2 kat mall sambil tengok fesyen budak2 zmn sekarang. err.. mulut takleh tahan asik nak kritik je... :)

zie~azharizalira'z said...

innz~~tol2,,sometimes trpkse thn diri dr kt fesyen y diowg pkai 2 pelik,,,tp nk wt cm ne,,,mmg pelik,,,,myb trlmpau obses dgn fesyen jd la fashion disaster,,,:D

Puteri Iqa Izyan said...

legging with hijab? hoho..
kalau bju kurung lagi cantik :))

JelinaJoli said...

paling kool kalo awek2 cun macam gua merempit pakai baju kurung. ni baru fashionista!



--lu tengok liyana jasmay punya pesyen! kaki keding kave la weyyyy!!

I n n z said...

@ღ Sumomo-chan ღ

absolutely dear ! ;D

I n n z said...

@anis madu

ngah ngah ngah .
meh2 nak sep3 ;D

I n n z said...

@zie~azharizalira'z

kite yang tengok, rase pelik sangat kann ?

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan

baju kurung cantik sepanjang zaman ;D

I n n z said...

@JelinaJoli

haha !
sokong !


liyana jasmay .
hehe xD
tahu tak pe ;p