Meet This Blog In Facebook !

Monday, November 22, 2010

.bergaya cara innz #2.

selamat pagi !
malam tadi , aku macam borink gile .
kat tb tade cite best .
pastu aku kemas bilik , tapi before kemas , aku nak main dengan tudung .
hee ~ maka , meh nak share ;)

gambar sume dah edit .
jadi , bukan real face.
KAH KAH KAH !

let's get start it !
just grab anything u have to be putted on ur hijab .
hee ~ syok ;p

1. sepit rambut .
bile sepit kat inner , ia akan kelihatan seperti arabic style ;D
wee ~
ade orang suke sepit kat tengah tengah .
aku suke sepit kat tepi jeh .
tantek kann ?



2. headband .
murah jek mende ni uolzh .
aku beli kat uptown danau kota .
ade tiga semua nya .
boleh pakai ikut kreativiti anda ;)


3. brooch
paling simple and easy to match on .
nak lebih glam , gune lah brooch yang berjuntai juntai .
pinkan kat tepi atau tengah atau mana mana kau suka .
HAHA !
aku lebih suke pin  kat tepi .
kawan kawan suke men tarik tarik brooch aku ni .
adehh ~


4. combination
pakai semua sekali kat kepala .
HAHA !
tapi aku tak suke pun .
sebab nampak sarat kann ?
jadi , dinasihat kan jangan combine lebih dari dua .
ni aku kasi tunjuk contoh jeh .


nampak simple, selesa dan senang digayakan .
tapi , kalau nak glam , pakai lah shawl dengan inner .
bukan inner dengan outer dy tuh .
outer dy tuh , macam tak sesuai kalau nak mix and match dengan ekseseri ni semua .
kan3 ? xD



selamat mencuba ;)
kalau suke , boleh LIKE.
share dengan kawan kawan ;p

16 bantah cakap cikgu:

Puteri Iqa Izyan said...

amboi.bergaya sakan.. huhu

Syazwana said...

tantek seyh..
cool~
:D

||| PöJìé PööH ||| said...

Suka tgok girl yg kreatif bila btudung.. Nice2..

Love,
PojiePooh Abdullah

Amoi MiyaSya said...

nice try :)

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

I am a new blogger..
would like to be a frens and looking for a new frens..
Kindly visit my blog and be a followers..
tq..
Http://cikangkuh.blogspot.com
Http://outdaysgurl.blogspot.com

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan

hehe xD

I n n z said...

@Syazwana

sila cube .
lagi cool ;p

I n n z said...

@||| PöJìé PööH |||

hehe xD

I n n z said...

@Amoi MiyaSya

tq ;p

I n n z said...

@.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::.

oryte ;p

Fariq said...

nape sy wt xjadik2 ni,, wakakakakaka

I n n z said...

@Fariq

haaa.. kene pakai inner pastu selendang . reti ke ? hehe xD

Fariq said...

inner sy pkai towel je bley ke?? haha

I n n z said...

@Fariq

HAHAHA !
kelaka a awak ni .
towel tuh tebal kot .
;p

Fariq said...

dh tu nak pkai pe??
cadar ni besar plak,,

I n n z said...

@Fariq

pakai baju ;
nipis cikit ;D