Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, November 23, 2010

.ouh my louis vuitton.

oke oke .
aku baru jeh khatam tengok cite pisau cukur .
VCD lah opkos .

sebenarnya dah lama dah VCD tuh ade kat meja tibi tapi orang kata gile tak best cite ni .
so , aku pun malas nak tengok .
tapi tadi pas kul 12 tade mende nak tengok dah .
tibi pun tade cite best .
jadi , aku selak selak cd kat tepi meja tuh .

"weyh , pisau cukur ni sangkut tak ? habis tak cite dia ?"

well ~ pirate , tahap macam hampeh .
kene soal dulu .

"oke oke ."

gud .
aku pun on radio .
eh on radio sebab nak main cd .
hehe xD
sekali dgn radio plak cd player aku .
*rase mcm old skool plak main cd player. org skunk , dolod jeh . HAHA !*

layan lahh aku cite pisau cukur ni .
well ~ memang geged pelakon nye tapi kelakar lahh .
oh my gucci 
oh my dior
HAHA !

tapi kann ending dy suwit lahh .
bagi aku lahh .
sebab Faqir tuh suwit .
nampak macam tak kaya tapi kaya .

agak agak merasa tak aku kene ngorat dengan orang macam Faqir tuh eh ?
*pangggg. berangan lebih*















sejak cumi ciki wat part time nie , HANYA pada pukul 230 pagi jeh dia akan mesej .
wish "selamat malam sayang"
pastu , tido .
esok pun , pukul 230 pagi baru mesej .
ouhh dia keje petang sampai pukul 2 pagi .
keje ape , ntah .
tak cakap pun ;(

aku kene kuat .
naseb baek kat rumah , tade lah boring sangat .
ade gak lah aku kawan kawan .
cube kalau bulan depan ?
aku dah kat uia , tapi dia maseh kerja lagi ?
tak meroyan aku nanti ?
T____T


cumi ciki budak maktab , cuti dia sampai bulan januari ;(

18 bantah cakap cikgu:

Fariq said...

huhmm akhirnye,, yg dinanti2,,
ade pon blog yg brupdate,,
kalo u nak org usha u cm2,,
u dh bley pk la dr skrg psl masa depan anak2 u,, okay??

~Fara Khalid~ said...

ahahaha! tp ske la tgk cite 2 sbb lawak dy bkan lwk bodo sgt..huhuh

nana said...

cerita ni sangat best! lain dari cite melayu yg lain. kan3

liyana aziz said...

dah berkali2 astro ulang cte tu tapi masalahnya sekali pun x penah tengok sampai habis.. hehehehehe.. kesian innz,, cumi ciki keje.. yana pun x lama lagi akan mengalami benda yang sama.. huhuhuhuhu

Ery Farieha said...

best je pisau cukur tu.
aku suka tengok.
hahaha.

buyat(bebola tomato) said...

cuti budak skolah..ehehehe

Iqbal Hakim said...

ade lg pki VCD ke????????

asfira aminuddin said...

i pun suka tgk cite pisau cukur! best best!

.pelangi. said...

haha.aku dah khatam banyak kali dah movie ni.
memang best gile.sebab aku minat kat fazura tu.
chantek.faqir pun hensem je..
low profile...cam tu la kita nak cari.haahahah

I n n z said...

@Fariq

HAHA !
siap hafal skrip tuhh ;p

I n n z said...

@~Fara Khalid~

betul3 ;D

I n n z said...

@nana

yup3 ;p

I n n z said...

@liyana aziz

cean kan saya .
hehe . get ready my dear yana ;D

I n n z said...

@Ery Farieha

aa dah bape kali kau khatam ni ?
haha xD

I n n z said...

@buyat(bebola tomato)

hehe xD

I n n z said...

@Iqbal Hakim

siot.
haha !

I n n z said...

@asfira aminuddin

hehe ;D

I n n z said...

@.pelangi.

aah.
faqir comel ;p