Meet This Blog In Facebook !

Monday, November 22, 2010

.nasi goreng vs colourful chili.

malam tadi aku tido kul 4 pagi .
ouhh ~
nak online punye pasal .
haram betul .
adik aku men game sampai kul 3 .
huh .
ponek nunggu xD

pagi tadi bangun kul 1145 PAGI .
pagi lagi hokayyy ~
lepas mandi , aku bajet , kul 3 aku nak sambung tido balik .
ahh tak kire .

tak lama pastu , lapar .
ibu masak kari daging .
tapi muak plak .
sebab semalam dah makan kari en .
jadi , aku pung pang pung pang kat dapur .
masak nasi goreng .
hehe xD

simple dan mengenyangkan .
haaa ~ nak share pictures .
tanak tengok , boleh skip xD

ini nasi goreng yang dah selamat masuk perut .
dengan kentang goreng .
aaaa aku suke kentang !


ini plak colourful chili .
ade 3 kaler .
hijau , oren dan merah .
tengah tengah amek cili tadi , teramek cili merah .
teringat kat zami .
masa aku follow blog dia dulu , dia guna header cili merah .
meletops kauu !
hehe xD








izuddin dengan izwan nak balik mesir dahh .
korang , jangan nangis nangis plakk kat KLIA tuh.
HAHA !
nanti dah balik sane , jangan buat buat lupa kewujudan aku macam orang tu k ?
kalo kau buat macam tuh , aku REPORT ABUSE BLOG kau .
HAHA !
kejam takk ?


okayy .
penat .
tak taw nk merepek ape .
*ngeng , merepek pun penat .*
babai !

8 bantah cakap cikgu:

Fariq said...

nak nasi goreng tu,,
sy lapar..

Kaizen Shinobi.com said...

merepek pun penat ka? hahahaha

ada 1 kaler cili yang ko tertinggal... kaler itam..

nak cari senang jeh~ ko goreng ape2 kaler cili pun sampai hangus, maka jadilah itam! hahahaha

I n n z said...

@Fariq

aaa abeh dah ;p

I n n z said...

@Kaizen Shinobi.com

gile ke hape nk goreng cili semata .
kecut lah der .
tade rupe cili dah .
hahaha

HafizRahman.com said...

amik cili tu smua sumbat masuk dalam mulut..haha..dah link blog nie dalam bloglist...ehh jap...penah masuk magazine kn blog nie
????

Puteri Iqa Izyan said...

nasi goreng ngan kentang?
takpenah lagi tgk org buat.. hehe :P

I n n z said...

@HafizRahman.com

ngaa fedas3 .
haha !
err mane taw ?
;p

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan

resepi kita , belasah je ;p