Meet This Blog In Facebook !

Sunday, November 28, 2010

.hadiah di hari jadi.

walaupun kau cakap kau tak nak hadiah , tapi jauh di sudut hati , kau kepingin mahu terima hadiah di hari jadi kau .
ahhh toksah tipu .
aku taw .


sepanjang 20 tahun aku hidup , baru sekali aku wat birthday party .
iaitu masa aku 6 tahun .
time tuh tak de hadiah .
kawan kawan datang bawak perut jeh .
nak makan kek =.='

aku jeh yang selalu attend birthday party orang lain .
pernah tak kau pergi birthday party kawan kau , tapi kau tak bawak hadiah ?
aku tak pernah lagi .

sebab aku akan rasa , yang tuan punya birthday party akan tertanya tanya .
"where is my present ? "
AKU RASA jeh kayy .

kalau kau tak buat birthday party , kau jarang akan dapat hadiah .
yes . macam aku . tahun ni takde hadiah langsung . =.='

jadi , jika nak hadiah di hari jadi mu , sila lah anjurkan party .
setiap yang datang , insya allah , akan datang dengan hadiah di tangan .
pasti anda akan tersenyum lebar .
dan jamu mereka dengan hidangan sedap serta layanan first class ;D












saket pinggang .
even drive setengah jam jeh dari rumah ke PD .
akan aku update kemudian .
gambar banyak gile .
HAHA !

6 bantah cakap cikgu:

Nini said...

Hahahaa,,..mmg suma org mau adia biarpn diaorg xckp..tmsok la sya.. hehe

tp adia yg plg b'arga kalu org yg kta syg ingt bday kta n wish... tu yg pntg , bg syA la :)

Fariq said...

ouh igtkn rini bday awk,,
check kat fb apehal nme laen lak ni,,
tgk2 gmbr bukan awk,, heheh

kembatolo™ said...

kabo sikit diri da beso..
tayah nak ngegade nak party2..
hahaa

I n n z said...

@Nini

tu yang utama ! ;D

I n n z said...

@Fariq

bday saya dah lama dahh ;D

I n n z said...

@kembatolo™

jelesssss ;p