Meet This Blog In Facebook !

Saturday, November 27, 2010

.cool blog di Giant, Senawang.

halo halo selamat pagi uolzh ;D


pagi tadi ayah bagi kitorang 4 beradik sorang RM 50 .
fuhh ~ kayo den japz .
hehe xD
tak taw nape tetibe dia bagi ,
orang dah bagi , den amek yo lahh ;D
macehh ayah .

pastu petang bile balik keje , ayah beli CPU baru dan handphone baru untuk ami .
pehh banyak plak duet dia .
eh ke dah gaji eh ?
untuk pekerja swasta .
haaa tah lahh .
aku tak pernah amek port bile ayah gaji .
sebab , bile tade duet jeh , suka ati nak mintak bila .
hehe xD

well ~ since dah dapat duet kannn .
pe kata layan cool blog .
ngaaa ~ addicted plak aku dengan cool blog .

before this , aku ade gebang gebang dekat adik aku pasal cool blog .
dia ni suke slurpee .
tapi slurpee skunk dah cair ouhh .
jadi , better ag cool blog .

dalam pukul 5 , kitorang berdua , siap ala kadar .
grab kunci kete , terus jalan .
huu ~ cik miah , jiran aku , siap tego tego lagi masa aku kuakan kete .

"nak g mane tuh ?"
"nak g senawang jap"
"shopping ke ?"
"aaa lebih kurang lahh , kejap je ni ."

time kitorang kua tuh , time orang ngah balik keje .
jalan memang pack ahh kann .
tapi tade ah se jammed KL .

sampai jeh giant senawang , terus cari gerai cool blog .
tade orang pun .
HAHA !

masa kua dengan cumi ciki ritu , dah minum yang choc punye .
so , nak try yang lain lahh .
masa g tesco , aku nampak yang baru .
space blog .
so aku order lah yang tuh .
adik aku amek chocolate blog .

kau taw ape ?
space blog tuh tak sedap langsung .
adik aku siap perli perli lagi .
heh . tape tape .
pasni aku amek yang lain plak .

dalam kul 6 sampai rumah .
sejam gak en aku kua .
HAHA !
senawang tuh jauh dowh dengan rumah aku .
aku mls nak pegi terminal sebab kang parking kene bayar .
wekkk ;D

ni ade gambar aku dengan adik aku .
sejurus selepas membeli cool blog .
thee ^___^





adik aku .
muka selenge gile . 


segan dowhh nak tangkap gambar .
ade pakcik kat belakang .
HAHA !



kembar yang ensem , kebanggaan orang negeri sembilan .
err to be specifically , orang sikamat .
hehe xD


18 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

banggo jadi orang nogori ?
XD
tak lamo laie den meraso pulak.

kembatolo™ said...

alamak.. terase pulak tang kembar tu.. haha!

mie said...

jalan2 cari makan...
heheee

Fariq said...

nak cool blog gak,, waaaa,,
jauh giler amek gmbr si kembar tu..

ღ Sumomo-chan ღ said...

tak rasa lagi cool blog !! >.<

heee

♥ annafeez ♥ said...

ouh..ade ek jual kat giant senawang hikhikhik kena try nih :)

I n n z said...

@..hizamirahim..

yeahh ~
welkam to the club ;D

zazaw said...

ehehe .kat terminal pun adoooo :)))

I n n z said...

@kembatolo™


aku dah agak dah .
HAHA !

I n n z said...

@mie

betul ;p

I n n z said...

@Fariq

kann ?
sebab traffic dah lampu hijau ;D

I n n z said...

@♥ annafeez ♥

ade ;)

I n n z said...

@ღ Sumomo-chan ღ

kene g cari cepattt ;p

ceLy. said...

akak di taggg! :DD

Liyanaziz said...

innz!! yana pun sama! dah addicted! suka mocha! hekhekhekhek.. kat giant sini ada cool blog.. eeheheh

Kaizen Shinobi.com said...

coolblog tuh sejenis air ke? hahaha

kiterkitikitu (xDer) said...

sodapnyooooooo ^^

Dieana Firdaus said...

Hi..anda d'terjah..
Coolblog beshhh....nyum..nyum..
Td keluar jap g beli brg pantry untuk Office..so singgah ke CoolBlog Giant Senawang...mintak pearl bnyak2...uh!!! hilang dahaga...