Meet This Blog In Facebook !

Saturday, November 27, 2010

.cool blog di Giant, Senawang.

halo halo selamat pagi uolzh ;D


pagi tadi ayah bagi kitorang 4 beradik sorang RM 50 .
fuhh ~ kayo den japz .
hehe xD
tak taw nape tetibe dia bagi ,
orang dah bagi , den amek yo lahh ;D
macehh ayah .

pastu petang bile balik keje , ayah beli CPU baru dan handphone baru untuk ami .
pehh banyak plak duet dia .
eh ke dah gaji eh ?
untuk pekerja swasta .
haaa tah lahh .
aku tak pernah amek port bile ayah gaji .
sebab , bile tade duet jeh , suka ati nak mintak bila .
hehe xD

well ~ since dah dapat duet kannn .
pe kata layan cool blog .
ngaaa ~ addicted plak aku dengan cool blog .

before this , aku ade gebang gebang dekat adik aku pasal cool blog .
dia ni suke slurpee .
tapi slurpee skunk dah cair ouhh .
jadi , better ag cool blog .

dalam pukul 5 , kitorang berdua , siap ala kadar .
grab kunci kete , terus jalan .
huu ~ cik miah , jiran aku , siap tego tego lagi masa aku kuakan kete .

"nak g mane tuh ?"
"nak g senawang jap"
"shopping ke ?"
"aaa lebih kurang lahh , kejap je ni ."

time kitorang kua tuh , time orang ngah balik keje .
jalan memang pack ahh kann .
tapi tade ah se jammed KL .

sampai jeh giant senawang , terus cari gerai cool blog .
tade orang pun .
HAHA !

masa kua dengan cumi ciki ritu , dah minum yang choc punye .
so , nak try yang lain lahh .
masa g tesco , aku nampak yang baru .
space blog .
so aku order lah yang tuh .
adik aku amek chocolate blog .

kau taw ape ?
space blog tuh tak sedap langsung .
adik aku siap perli perli lagi .
heh . tape tape .
pasni aku amek yang lain plak .

dalam kul 6 sampai rumah .
sejam gak en aku kua .
HAHA !
senawang tuh jauh dowh dengan rumah aku .
aku mls nak pegi terminal sebab kang parking kene bayar .
wekkk ;D

ni ade gambar aku dengan adik aku .
sejurus selepas membeli cool blog .
thee ^___^





adik aku .
muka selenge gile . 


segan dowhh nak tangkap gambar .
ade pakcik kat belakang .
HAHA !



kembar yang ensem , kebanggaan orang negeri sembilan .
err to be specifically , orang sikamat .
hehe xD


18 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

banggo jadi orang nogori ?
XD
tak lamo laie den meraso pulak.

kembatolo™ said...

alamak.. terase pulak tang kembar tu.. haha!

mie said...

jalan2 cari makan...
heheee

Fariq said...

nak cool blog gak,, waaaa,,
jauh giler amek gmbr si kembar tu..

ღ Sumomo-chan ღ said...

tak rasa lagi cool blog !! >.<

heee

♥ annafeez ♥ said...

ouh..ade ek jual kat giant senawang hikhikhik kena try nih :)

I n n z said...

@..hizamirahim..

yeahh ~
welkam to the club ;D

zazaw said...

ehehe .kat terminal pun adoooo :)))

I n n z said...

@kembatolo™


aku dah agak dah .
HAHA !

I n n z said...

@mie

betul ;p

I n n z said...

@Fariq

kann ?
sebab traffic dah lampu hijau ;D

I n n z said...

@♥ annafeez ♥

ade ;)

I n n z said...

@ღ Sumomo-chan ღ

kene g cari cepattt ;p

ceLy. said...

akak di taggg! :DD

Liyanaziz said...

innz!! yana pun sama! dah addicted! suka mocha! hekhekhekhek.. kat giant sini ada cool blog.. eeheheh

Kaizen Shinobi.com said...

coolblog tuh sejenis air ke? hahaha

Anonymous said...

sodapnyooooooo ^^

Anonymous said...

Hi..anda d'terjah..
Coolblog beshhh....nyum..nyum..
Td keluar jap g beli brg pantry untuk Office..so singgah ke CoolBlog Giant Senawang...mintak pearl bnyak2...uh!!! hilang dahaga...