Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, November 30, 2010

.which one.

masa ngah menaip ni , jam kat bluevy pukul 2:07 pagi .
nape aku tak tido ag ni ?
aku dah rasa ngantuk kot =.='
aku tunggu cumi ciki balik .
tunggu dia wish gud nite .
tunggu dia bacakan doa tidur .
*gile gedik kauu perempuan*

even hari hari gaduh , aku tak sampai hati nak ignore dia .
huhu xD

dah tengok syurga cinta ?
"aku pun nanti kalau nak kawen , aku nak yang pakai tudung , at least , sejuk sikitt mata memandang"

jadi kau sebagai lelaki , mana satu kau prefer ?
isteri yang bertudung atau yang free hair ?

kalau yang bertudung selalu dikaitakn dengan perempuan kampung .
sampai ada yang malu nak bawa isteri keluar dengan kawan kawan .

kalau yang free hair , rambut mesti cantik , tak dye , rebonding pun dah kire okayy .
bila bawak keluar jumpe kawan kawan , orang akan puji .


which one dude ?



















dah puas free hair .
yay !

8 bantah cakap cikgu:

Fariq said...

slh ni,,
kalo pakai tudung pon laen xtutup srupe je..

so i prefer yg mnutup aurah,,

I n n z said...

@Fariq

hehe xD

NuRuLiZzATi kHaLiD said...

hee~
itu dulu kan..bukan sekarang..yeahh..dah berubah..=)

Ery Farieha said...

ada jugak yang anti dengan perempuan bertudung sbb pd dia perempuan bertudung hipokrit

so die prefer perempuan free hair

Iqbal Hakim said...

pompuan bertudung sbb dosa die lg kurang dr yg free hair wlaupon baju drg same2 ketat...

I n n z said...

@NuRuLiZzATi kHaLiD

hehe .
alhamdulillah ;D

I n n z said...

@Ery Farieha

agakk lahh ;D

I n n z said...

@Iqbal Hakim

yeke kurang ?