Meet This Blog In Facebook !

Thursday, November 25, 2010

.tragedi X3.

aku ade 10 keping gambar .
tapi dapat upload 6 jeh .
sebab bodband lembab .
sila paham .
macehh ;D

kalau nak taw lahh kann .
aku dah tak syg X3 aku .
sebab dia dah calar balar .
HAHA !
dia dah jatuh sambil buat aksi merbahaya yang bisa buat jantung aku gugur ke tanah .
haih ~

since casing dia dah pecah .
and aku tak beli baru lagi .
dia sangat mengada .
aku rasa dah 3 kali dia terjun katil .
luckily , ada carpet tebal yang menampung terjunan beliau .
huh . gerun aku .

overview X3 biru .
ouhh nama dia silvy .
hehe xD


the mic and the speaker ;D


the injuries .
parah kann ?
abeh dahh calar balar .
awak dah lah warna silver , cerah .
nampak sangat kecederaan nya .


NOKIA connecting people .
ouhh I LOVE NOKIA ! 
^__^


3.2 Megapixels only maa ;D


another injuries .
ni paling teruk ;(



cumi ciki kata "elehh sikit jeh pun . ingat teruk sangat"
sebab aku cerita kat dia , nangis nangis .
drama dowh aku .
HAHA !

entry tak de pekdahh .
hp cikai jeh pon .

15 bantah cakap cikgu:

Siti Mashitah Saidin said...

kamera dia cantek... member ada pakai fon nih~

Fariq said...

tu mcmkesan gigit je, hehe

Alynn Notnot said...

hahah at least ko nye hp lagi canggih dari aku punye.

sYafIkJacK said...

calar macam kena gigit je . hehe

Yatt Cerry Strawbery said...

haha..ckit yewp uhh fripda tepon yatt..na dkat 10x jtuh..huhu,,cian hepon uhh da la calar at lampu tepi dy,,ble lmpu dy mnyalar nmpak la calar dy tue..adesss,,malu nyer..! hakhakhak

twinkle twinkle said...

beli casing baru je ;)

Kaizen Shinobi.com said...

kang aku bagi ko tengok Sony P1i aku yang aku beli 3 tahun lepas~ hahaha

nanti ko compare r yang mana lagi better ek? hahahahhaha

I n n z said...

@Siti Mashitah Saidin

bolehh tahan lahh .
cume tade flash ;D

I n n z said...

@Fariq

ngaaa
kuat plak gigi nak gigit hp besi en .
haha xD

I n n z said...

@Alynn Notnot

tak canggih mane pun ;p

I n n z said...

@sYafIkJacK

takkk .
sy tak gigit hp ;D

I n n z said...

@Yatt Cerry Strawbery

hehe .
kasi polishh lah ;D

I n n z said...

@twinkle twinkle

ngah tunggu duit ni ;D

I n n z said...

@Kaizen Shinobi.com

cess .
aku bukan nk buat comparison dol . haha !

SpaQue said...

nk tuka sony ericson kite x??hehe