Meet This Blog In Facebook !

Sunday, November 7, 2010

.aku malas.

tanak balik uia.
tanak balik uia .
penat lahh naek bas walaupun bukan aku yang drive ;(

aku rasa , antara blogger,  aku lah yang paling tak peramah .
kat blog , kat fb , kat twitter , kat gath .
aku buat hal aku jeh .
so, memang takkan ade sesape kenal aku .

aku tengok ade yang obses sangat dengan gath .
ngee ~~
kau peramah , oke lahh .
orang kenal kau , tape lahh .
cube kalo aku yang tak dikenali ni , join korunk , sumpah aku macam tiang .
ngaaa ~

jadi , aku amek langkah selamat , aku dah tak bape nak minat join any gath lagi .
yes ! pengalaman mengajar aku .
aku pernah cerita , sape taw , taw lahh .
HAHA !

aku nak jadi blogger senyap walaupun banyak cakap .
yes ! SENYAP ;D








t/t : sedih lah cite pensil tadi . wuuu T___T


8 bantah cakap cikgu:

miss hunnybunny said...

hehe..sebenarnya xtau kowt nak ckp pe..
yg pnting be yourself...

..hizamirahim.. said...

haha.
zami x pernah join mana2 gath lagi.
sbb zami pendiam.
XD

JelinaJoli said...

aku tetarik pop posts kat bawah ni --

.seks pertama membuatku ghairah.


GILA!!


gathering2 ni aku benci.. bosan. haha

Rosliza Roslan said...

dtg jenguk awk!

I n n z said...

@miss hunnybunny

ngee ~ ;D

I n n z said...

@..hizamirahim..

zami glamerr ;D
tade hal punye lahh ;D

I n n z said...

@JelinaJoli

ngaa cite lame.
haha xD

I n n z said...

@Rosliza Roslan

macehh ;D