Meet This Blog In Facebook !

Monday, November 15, 2010

.orang orang famous di UIA.

  • cik epal
  • milimilo
  • kaizen shinobi
  • zelo55


kenal tak dorunk ?
paling atas tuh kalau kau tak kenal, tak yah jadi blogger lah kau .
HAHA !

dorunk sume budak uia ouhh .
ngaaa ~
bila lahh masa aku nak pemes macam dorunk eh . berangan oi.

ritu aku ade bace pasal sorang blogger yang list out orang popular keluaran UiTM .
artis lahh ouhh .
tapi blogger pemes pun kira artis ape .
kan3 ?


dah lame tak pegang lappy .
blur plak nak taip ape kat blog .
kah kah kah .

exam dah HABIS !
last two paper sangat susah .
harap lulus jehh ;(

esok pagi ai balik seremban .
insya allah dengan nabil sekali .
hehe xD

adios !

15 bantah cakap cikgu:

Privacy_Resident said...

wah UIA memang glamour dengan blogger kan? huhu.

Nanti blog ni mesti glamour gak jangan risau! :D

ceLy. said...

woaaah

Puteri Iqa Izyan said...

otw..hehe :P

Ery Farieha said...

zelo tu aku x pernah g blog die
tp pernah la dgr name die
hohohooh

adrina sidek said...

Saya budak UIA... ;P *interprem jugak*

..hizamirahim.. said...

haha.
zami pun nak buat ah.
keluaran upsi.
tapi tak tahu siapa.
adeh.
=.=

I n n z said...

@Privacy_Resident

tak mengharap pun .
ai kan tak suke pemes3.
hehe xD
*poyo*

I n n z said...

@ceLy.

bangga tak cely ? ;D

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan

thee ^___^

I n n z said...

@Ery Farieha


haa ?
ko tak pernah g ?
kau kan kaki jln ;D

I n n z said...

@Ery Farieha


haa ?
ko tak pernah g ?
kau kan kaki jln ;D

I n n z said...

@adrina sidek

haha. taw3 ;D

I n n z said...

@..hizamirahim..

kene cari dulu ;D

koru said...

hah?cik epal student uia??kat mana??gombak ka kuantan ka nilai ka pj ka XD???

I n n z said...

@koru

aah .budak ict , gombak mari ;D