Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, November 23, 2010

.wajib ade buku biodata.

mood : kecik ati lagi lahh ~ ;(

pas mandi tadi , aku ternampak buku nota kecik gambar pooh .
ouhh , itu buku pemberian meza , masa form 2 , hadiah birthday .
hehe xD

aku selak selak .
buku tuh buku biodata ouh ;D

korang ade tak buku biodata kawan kawan ?
bagi hari ini , suh kawan kau buat , esok dia pulangkan .
hias cantik cantik .
perempuan mesti ade punya .
lelaki jarang ahh .
ingat lelaki ni rajen sangat ke ?
HAHA !

ade biodata mieza , azreen , kembar , nani , nadira , intan , ain .
masa tuh , kitorang tingkatan 2 Dedikasi.
rapat sangat .
semua bende buat sama sama .
even pergi ko-op pun sesame .

mieza , azreen , nadira , intan , aku dah add kat fb .
tapi dorunk macam dah tak ingat aku .
puas aku refresh memori diorang .

bile aku bace balik , aku senyum sorang sorang .
kelaka ouhh .

ade part kawan karib , kawan biasa , fav foods and drinks .
hehe xD

masa awal awal form 2 , kitorang kawan baik .
tapi masa hujung hujung tahun , entah kenapa kitorang dah tak ngam .
semua tak suke nani .
nani ade buat salah rasa nya .
nani ni budak baru .
sampai ade yang mintak buku tuh balik , then padam nama nani dari senarai kawan karib .
saket hati punya pasal .
hehe xD
biasalahh , budak budak .

rindu nak reunion dengan diorang .
lepas aku tinggalkan skola tuh , tade dah yang contact aku .
aku ade gak cari diorang thru internet tapi tade .
biasa kan , orang letak full name kat fb , aku cari gak .
bape kerat jeh jumpe .



rindu kawan kawan kat PZ ;(

16 bantah cakap cikgu:

Jey Yusuff said...

jey x de buku 2 tapi slalu member skolah suwuh tulis. hihi

Jey Yusuff said...

jey x de buku 2 tapi slalu member skolah suwuh tulis. hihi

Ery Farieha said...

dulu2 harus lah ada!
tapi dah banyak kali sangat pindah, taktau mana semua buku biodata tu pegi.

huhuhuhu~

Kaizen Shinobi.com said...

pompuan jeh ade... lelaki takde...

hahaha

KimiCnoL said...

gua xda..tapi selalu jgk kene buat..tengok perempuan punya biodata semua lawa2..laki punya,hampeh je wat..hehe
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Lawak Johan dengan Zizan"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

Yatt Cerry Strawbery said...
This comment has been removed by the author.
Yatt Cerry Strawbery said...

yeahh..!! yat adew bku biodata kwan2,,bku dy pown pooh gak,huhu

nazihahisa said...

zaman dulu2 waktu skolah wajib kena ada buku biodata.. ye lah mana ada henpon canggih nk simpan detail kwn2 :p

cik kia said...

hee zaman dulu mmg femes gila buku biodata siap suruh kwn bawak blaik rumah buat cantik-cantik lepastu esoknya pass dkt kawan lain.heee rinduuuu huhur ;)

I n n z said...

@Jey Yusuff

hehe xD
glamer lah jey ni eh ;D

I n n z said...

@Ery Farieha

sayang lah hilang ;(

I n n z said...

@Kaizen Shinobi.com

yolahh ~

I n n z said...

@KimiCnoL

kalo lelaki buat lawa lawa , nt org ckp pe plak en ;p

I n n z said...

@Yatt Cerry Strawbery

hehe xD

I n n z said...

@nazihahisa

betul betul ;p

I n n z said...

@cik kia

kannn ;D