Meet This Blog In Facebook !

Friday, November 19, 2010

.melepak itu best.



aku memang suke melepak .
nak nak malam .
aku tak kesah kalau overnight semata mata nak melepak .
aku boleh jer berjaga 24 jam .
bagi aku melepak tuh best !
tah celah mana tah best ;D

tadi aku keluar pukul 10 malam .
ibu tanya nak pegi mana . ouhh wajib .
tapi dah tade dah larang larang .
sebab aku dah biasa buat .
tapi salu aku kua petang , balik tengah malam .
kira aku offline dari rumah setengah hari .
tak pernah lagi kua pukul 10 .
hehe ;D

sape kaki melepak ?
meh ah ajak aku .
aku oke jeh .
thee ^__^

oke , nak blogwalk .
cari cerita panas .
nanti kalau aku , aku share .
ouhh sape nak tengok video comolot tuh , ni link -> linklink
















kawan yang terbaik adalah kawan yang tak pernah lupakan kawan tak kira masa susah mahupun senang .

18 bantah cakap cikgu:

Syazwana said...

video tuh tah pape jek
pompan tuh gedik giler
hak tuih
haha

..hizamirahim.. said...

haha.
gilerrr ah.
sampai tengah malam ?
ur mom is super cool la.
XD

Puteri Iqa Izyan said...

wah3..kaki lepak..
huhu :P

liyana aziz said...

dia pilih klcc doe! muahahahahahha.. mari kita lepak klcc!! =)

I n n z said...

@Syazwana

SANGAT .
rase nak sepak masuk goollllllll.
haha xD

I n n z said...

@..hizamirahim..

kan3 ?
hehe xD

I n n z said...

@Puteri Iqa Izyan

hehe xD

I n n z said...

@liyana aziz

HAHAA !
mari3 ;D

Fariq said...

jom la lepak ngan sy,,
sy paling ske lepak kat umah,,
jom la dtg umah sy,, hee

ღ Sumomo-chan ღ said...

best gilaa kak innz leh kuar smpai malam :D kalau syu,konpem taboleh !! hahahhaha

EmanCloud said...

hahah jom lepak!

cik helena said...

kite suka lepak tapi mak kite tak kasik kuar malam.ha cemana tu?

Miss Shizu said...

sonok giler kaw inn..aku kuar kul 8 kul 10 lebey da ader yg tpon tny kat mane....pastuh siap ckp ta gheti2 nk balik ke...hohoho

I n n z said...

@Fariq

dekat plak rumah awak dengan umah sy kan . haha xD

I n n z said...

@ღ Sumomo-chan ღ

tapi tak selalu lahh ;D

I n n z said...

@EmanCloud

jommm xD

I n n z said...

@cik helena

lepak lah siang hari ;D

I n n z said...

@Miss Shizu

dulu aku camtu gak ouhh .
seteress jeh ;D