Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, October 20, 2010

.uhuuuuuuuukkkk.

Image uploads will be disabled for two hours due to maintenance at 5:00PM PDT Wednesday, Oct. 20th. Learn more


hello uolzzzh ! (sebut : uol zeh)
ESOK BALIK RUMAH .
ye ye ye ye ;D
suke hati ;)

tapi !
jangan ajak aku kua.
aku tak nak drive kete .
sebab dah tak rety dah .
HAHAHA !


almaklum lahh .
sejak cuti raya , i mana drive uolzh .
kan time cuti raya ritu , i ade abang yang tolong drive kan adik nya ini .
i cume drive dari rumah i ke rumah beliau .
lepas tuh , tuka driver .
i dok kat seat passenger , dia drive .
heaven kann .
jadi , tak heran lahh kalau i kata, i dah tak rety bawak kete .
(bukan ritu kata, drive swift kah ?)

ade rasa nak lempang ?
sile kann .
pp gebush aku memang untuk dilempang .

eh jap .
hp memekak, ad mesej plak haa .

oke , sambung cite .

nanti sampai jeh rumah , nak peluk gapield .
weeeeee ~
mantal musyuk saya sejak form 3 .
ngee XD


oke dah .
tu jeh .
gile merepek .
tah pape .

t/t : 3 hari berturut lepak library . macam tak percaya aku pegi library . kah kah kah .

2 bantah cakap cikgu:

Syazwana said...

aku name je final year tp bayang nak ke library dalam mimpi jek
huahuahua
gile malas kan..
haih
-_-

Kaizen Shinobi.com said...

time dekat2 nak exam baru rajin ke library~ hahaha