Meet This Blog In Facebook !

Sunday, October 17, 2010

.kau nilai sendiri.

"hello , aku budak UiTM , aku tau berfikir yang status kau semua tuh tuju dekat aku . "


pernah kau dengar aku cakap macam ni ?
atau
pernah kau baca aku taip macam ni kat blog/ fb ?

personally view , bagi aku , budak univ ni sangat poyo dan bangga diri .
kecoh bhaii , nak gtaw orang kau belaja kat mana .
menurut statement di atas , yang bukan aku reka , someone had posted on his/her (not going to mention he/she) wall before .
nak cakap budak laen tak reti berfikir ke ?

budak Nottingham pun tak poyo macam ni .
budak UTP pun cool jehh .
budak UM lagi lahh . senyap-senyap jehh .
tade pun dorunk nak bangga dengan univ sendiri .


ye .
aku diskriminasi terhadap mereka yang bangga sangat jadi pelajar kat situ.
(not all of them but most.)
so what ?
bende berlaku depan mata .
bukan aku ikut-ikut orang .


ouhh sorry .
aku terlalu straight forward .
itu aku .

nak benci aku ?
sila kann .
aku maaf kan .
kau bukan kenal sape aku personally .

10 bantah cakap cikgu:

Encik Psychopath said...

aiyoh. elmo.

qilamahadi said...

saya pun bdk belajat kt situ
tapi saya tak mcm bdk tuu
saya baikk
ngeee
jgn diskriminasi sayaa
:)

Nor Lyana said...

gud..xpe straight forward..dari tergolong dari golongan yg pandai putar belit ayat n tokoh tmbh cite..xpe..u voice up what is right..sabar je babe..

I n n z said...

@Encik Psychopath

sape elmo ?

I n n z said...

@qilamahadi

sy tak diskriminasi anda ;p

I n n z said...

@Nor Lyana

tq ;)

..Syazwana.. said...

sy pelajar um tp sy x suke um..
boley x gitu..
huhu

~PWeNCeSs KHaRTiKa~ said...

huhuhu...
sygku sabar ok....

I n n z said...

@..Syazwana..

aku bukan tak suke IPT uh dowh .
hahaah .
xD

I n n z said...

@~PWeNCeSs KHaRTiKa~

aku kuciwa ;(