Meet This Blog In Facebook !

Monday, October 18, 2010

.abang, jaga diri ya.

abang , farah tak wall abang , tak inbox abang , tak bermakna farah dah lupa kat abang .
hari-hari farah doa untuk abang .
walaupun farah tak cakap , tapi doa senyap-senyap kan lagi afdhal .
tak perlu nak hebah kat orang lain .

farah taw , abang susah kat sana .
tapi farah juga taw , abang farah ni kuat semangat .
ramai orang doakan untuk abang .
semua orang sayang kat abang .

farah tak tanya khabar abang kat fb , tak bermakna farah tak amek kesah dah pasal abang .
farah cuma tak nak semakkan wall abang yang dah sedia semak tuh .
hehe xD
sebab farah yakin , kalo farah wall pun , abang tak sempat nak bace pun ;p

abang , farah nak mengadu kat abang tapi abang mesti tak nak dengar kan ?
farah saket hati lagi lahh dengan dia tuhh .
bila farah tengok dia wall abang , farah rasa nak tumbuk muka dia bagi pecah .
farah rasa annoying sangat .
konon-konon nak tunjuk dia tuh baek . care kat abang .

farah bukan cemburu tapi farah rasa dia sangat show off .
still rasa menyesal sebab .......................................



hurm . dah lahh .
abang kat sana , take care ye .
makan banyak-banyak taw .
kalau nak maggie banyak and murah , nanti gtaw eh .
nanti farah mintak ayah belikan untuk abang .
hehe xD
ayah kan keje kat nestle ;)




farah sentiasa doa kan kejayaan abang .
cepat lah balik .
nanti semua orang boleh jumpa abang
^___^

12 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

sape abang dalam kisah ini? wahaa!!

nadia atilah said...

: awww , so sweet :)

Ery Farieha said...

kaizen lagi nak tanye siapa kan?

hahaha

pwincess Lov3y dOv3y said...

cam ngah bersedih jerk bunyi nyer???

I n n z said...

@Kaizen Shinobi.com

haaa abang kau tu lahh .
haha xD

I n n z said...

@Ery Farieha

this is what we call sengal .
kah kah kah

I n n z said...

@pwincess Lov3y dOv3y

yeke ?
tade lahh ;D

I n n z said...

@nadia atilah

thee ^____^

mRa said...

@I n n z

huhuk sweet. btw, anda di tag
http://september-89.blogspot.com/2010/10/contest-mimik-muka-menarik.html

atok said...

adik yg baek ney hehe

I n n z said...

@atok

innz memang baekkkk .
hehe xD

I n n z said...

@mRa

wahhh
dah lame x kene tag ;p