Meet This Blog In Facebook !

Thursday, October 14, 2010

.entry semalam.

yes ! yes !
akhirnyaaaa ..

adik aku call suruh BALIK RUMAH .
aku ingat orang kat rumah tuh dah lupa kat aku .
wakakak ;D
bapak tacing .

aku hanya text ibu/ayah kalau duet habeh .
hampeh punya anak =.='
nama nak kol , memang tak lahh .
sebab aku tade mende nak cakap .
kang ibu kata aku buang tabiat .
sebab bukan tabiat aku macam tuhh .
HAHA !

kalau tengok orang lain , sehari 8 kali mak bapak eh kol .
tanya dah makan belum , buat ape , study cene .
tapi ibu ayah nan ado .
mula-mula dok jauh dengan diorang , memang tacing abeh lahh .
tapi lama-lama dah imun .

ibu ayah ajar kitorang berdikari bukan beli kari ye .
tak yah nak manja sangat .
aku rasa memang tade langsung .

aku ingat lagi , aku kene tahan dengan cikgu disiplin sebab bergaduh .
aku bukan kaki gaduh bhaii .
bitches kat skola aku yang buli aku .
balik tuh , aku mengadu kat ibu ,dengan harapan , ibu nak bekap lahh .
jangan harap ! .
ibu cakap tuh salah aku lagi ada lahh .
sedihh tapi aku dah tabahkan jiwa raga .
wakaka  ;D

kalo kekecik dulu , aku gaduh dengan rakan sebaya , mesti ibu marah aku .
aku tengok mak orang lain tak marah pun anak dia even anak dia yang buat orang lain nangis .
mak dia marah budak yang kene pukul tuh adalahh .
apasal ibu tak macam tuhh ?
ade gak aku bengang dengan ibu .
"bukan salah akak lahh . dia yang buat akak . tak caya, g tanya nurul tuhh haa " pastu nangis , sembam muka kat bantal .
tangisan makin kuat macam ibu ngah pukul aku .
padahal bengang sebab ibu tak bekap aku .
KAH KAH KAH !

aku memang salute ibu ayah sebab tak manjakan kitorang .
kalo tak , memang kitorang naik kepala .
huhu ;D

nanti kalau aku dah ade anak , aku nak didik macam ibu ayah didik anak-anak diorang .
tapi aku harap bapak eh tak manjakan diorang .



dah lari topik ni .
adik aku suh balik sebab nak sweather aku sebab dia nak pegi cameron highland.
grr x(
ingat kan nak cakap rindu aku ke hape ke .
siap merayu-rayu bagai .
wakaka xD

"ibu dah nangis dah weyhh , kredit dia habis "
HAHA !
kelakar lah ibu saya ni ;D




t/t : agak-agak ibu ayah baca tak blog aku eh ? tatot =.='

6 bantah cakap cikgu:

cik QasehThya said...

huhu..
same je care ibu ayah innz ngn parents Qaseh..
tapi tu dulu la..
skrg dok mnjekan adik y last...

hehe...
bagus btol adik innz tu..
huhu :)

Fariq said...

pergh tacing gile cite awk ni.. hehe

NORA said...

haha..
parents aq pon macam 2 gak..
xmnjakan anak2..
pukul lagi ada la..
skang nie cakap terima kasih jek kat parents sbb didik mcm 2...
ngee~

I n n z said...

@cik QasehThya

adik yg last lahh paling teruk kene . hehe xD

I n n z said...

@Fariq

haha. nangis lahh xD

I n n z said...

@NORA

kannn .
kene pukul baru jadik org ;D