Meet This Blog In Facebook !

Friday, October 22, 2010

.i'm here, baby !.


*home sweet home*


kul 6:58 petang sampai kat seremban .
huh .
best !
gile. macam orang tak balik seremban setahun plak gaya nye.

depan terminal , ade petronas .
lama aku tenung petronas tuh .
2 kali kami singgah kat situ .
ahh ~ kenangan jeh sume .

"abang, jom pegi ulu bendul nak?"
cuma mimpi .
dia dah tak de kat sini .
wuu T___T

hari ini , aku bangun pukul 1210 .
err actually dah bangun kul 7 sebab anta adik p skola .
balik tuh , sambung tido balik selepas wish gud luck untuk cumi ciki yang ade exam UAK rini ;D

nape lahh katil kat bilik aku best sangat .
banyak nau bantal .
ade gapield lagikk .
HAHA !

aku dapat LIPICE FREE yaww !
sebab aku join kontez kat fb ritu .
ngee xD
me loike !
dah lama aku tak pakai lipice since lipice yang lame dah abeh .
sebab lipice ni mahal .
duet tak cukup .
aku mampu pakai maybelline jeh .
yang tak sampai RM 10
sumpah maybelline tak best sebab tak berkaler-kaler .
kene pakai lipstick sikit baru nampak merah bibir .
kalo pakai lipice , tak yah pakai lipstick sebab dia akan berkaler dengan sendri .

oke .
aku nak upload gamba tapi bodband aku ni , kaler dy hijau .
HARAMMMM !
surf pun L .
jadi, nan ado bukti nak tunjuk .
sobz sobz T___T



dah la uolzh .
i nak mamam .
adios !


10 bantah cakap cikgu:

liyana aziz said...

uit, nak jugak lipice!!! bak sini! =p

My MiRa said...

hye..singgah sini and bermurah hati klik your nuff

m!da BucHuxX said...

wa congratz. .
t pas niy berseri la bibir yee. .
:D

oranglidi said...

komen my mira memang jujur..

dah abis exam kaaaa????

I n n z said...

@liyana aziz

kenot3.
innz pun baru dapat .
thee ^__^

I n n z said...

@My MiRa

oke. thx ;p

JelinaJoli said...

gua sampai skarang x sentuh lipstik. lipice jugak layan...



tunggu 5 tahun lagi, gua bakal gani lisa surihani kot jadi duta. panggil gua lina surihana... kehkeh

I n n z said...

@m!da BucHuxX

thehehe ;D

I n n z said...

@oranglidi

belum lahh .
miggu depan exam .
cuti hujung minggu ;p

I n n z said...

@JelinaJoli

gua tunggu tuh .
dah glamer, jgn lupe gua ;p
kah kah kah