Meet This Blog In Facebook !

Sunday, October 31, 2010

.stress jugak tengok bola ni eh.

ehem ehem .
tak sangka rini dah ahad .
tapi weekend aku dok bilik jeh .
macam selalu .

malam tadi kan final world cup piala malaysia .
alaaaaa , yang tahun lepas negeri sembilan menang tuhh .
NO DOUBT lahh aku memang sokong negeri sembilan.

2 tahun berturut team yang sama bertemu di final .
tahun lepas , negeri sembilan menang .
tahun ni kasi chance jeh kat kelantan tuhh .

aku fedap betul lahh .
pemain kelantan tuhh saje jeh kann nak injured kan aidil .
aidil kua, haruk pikuk (peribahasa tak boleh pakai) padang .
dari tahun lepas lagi , korunk aim dia .
aku taw lahh .
tahun lepas pun men kasar gak .
tengok kitorang (kitorang????) men , ade kasar kasar ?
sopan jehh oke .

*emo sungguh aku*

pendrive aku kene virus , trojan rasa nya .
sume folder/file corrupt .
nak nangis bolehh ?
T____T








kuat innz , kuat ;')


t/t : pacik ijudin , tolong eh charge henpon kau tuhh . jangan MALAS . aku jeh boleh malas . HAHA !

2 bantah cakap cikgu:

Fariq said...

walopon bkn org n9..
tp agak kcewe n9 klh..
baek bg chance johor fc je g final kn.
srupe je jln cite die t..

nak nangis??
tafaddal..

kembatolo™ said...

da charge la wei.. aiyoyo~