Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, October 6, 2010

.closest friends.

pagi tadi, dekat kelas Fiqh , lect bagi survey form untuk student KENMS .
tah untuk ape tah .
banyak soklan, tapi mujur dwibahasa .
so tade lah, aku men tick jeh kann tanpa membaca.
HAHA !

ade satu soklan pasal kawan rapat .
dia tanya bilangan kawan rapat berapa orang .
aku fikir jap .
sape jeh kawan rapat aku .
aku kan tade kawan . eh !
pastu aku tulis 5 .
kata pun kawan rapat , sikit sudahh lah kann .

macam sedih jeh aku tak ramai kawan .
sape jeh lah nak datang majlis kawen aku nanti.
HAHA !

persahabatan yang dikatakan WASTED .
huh .
cube kalo kau kene.
ada orang cakap kat kau ceni ;
"membazir aku kawan dengan kau selama ni"
apa kau rasa?
sedihh kan?

jangan mudah nak salahkan orang . muhasabah diri before tunding jari ke orang lain .
kau dah besar , kata boleh fikir baik buruk .
tapi kau act like a childish .
pe cer der ?

berkawan biar seribu , bercinta biar satu .


2 bantah cakap cikgu:

PutraRocker said...

kurangkan kontroversi der!wooot3 o_O

Ery Farieha said...

erk
kalau aku 0 kot?
wahahaha