Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, October 5, 2010

.time aku budak-budak #1.

10 missed calls received .

masa aku memuda dulu .
masa tuh baru dapat hp .
gile jakun .
balik skola, tengok hp dulu.
kot-kot ade yang mesej ke, missed call ke .
tapi nan ado sebab sume orang pegi skolah la .
HAHA !

pernah dengar "call 3 saat" ?
kazen aku lah aja nie .

"ain, ko taw x call 3 saat ?"
"amende tuh ? "
"ko call tapi cakap laju-laju . jangan lebih 3 saat . kalo tak, nanti dia potong kredit kau "
"cene ?"
"ceni ."

dia pun aja lahh .
"hello !"
dia letak .
aku call
"hello!"
kene cakap cepat-cepat kan ?
so haruslah macam menjerit sikit .
pastu gelak-gelak .
sebab macam fun .

tapi skunk ko buat , orang kata ko sewel .
"kedekut punya budak"
HAHA !

aku dah tak main dah missed call ke call 3 saat ke skunk .
ade pape aku call terus .
senang .
tak yah nak kedekut sangat .
duit tak bawak mati oke .
lalalalaaaa ~











huh ? kau men miskol-miskol orang lagi ke ?
gile tak matang kau .
wakakaa xD

11 bantah cakap cikgu:

GRuNGe said...

Ko janji nak call balik masa tunggu ayah ko dekat stesen bas hari tu, tapi ko tak tipon. Hahahaha. Tak matangnya aku citer dekat sini.

Ery Farieha said...

ok
aku ingat zaman tu
wakakaka
sumpah lawak

Hizami Rahim said...

dulu beriya main miskol.
sekarang dah tak pun.
XD
langsung dah tak buat.

JelinaJoli said...

gua penah kena. budak tu pakai digi! kedekut piang!!!

PutraRocker said...

jgn ayam

I n n z said...

@GRuNGe

hahaha. gile lame .
cite bile tuhh .
haha xD

I n n z said...

@Ery Farieha

ko pun terlibat gak ?
haha xD

I n n z said...

@Hizami Rahim

zami juge , mgsa trend . hehe xD

I n n z said...

@JelinaJoli

haha .
lu wat bdh jeh der .
;D

I n n z said...

@PutraRocker

amende yg jgn ?

~Nur Zulaiha~ said...

haha.. men mcall2 2 zmn bdk2 dlu la


bdk2 skrag pon g2 gk... tp klu skrg wat.. org mmg akan kata.. hye,, ko sewel ker...