Meet This Blog In Facebook !

Thursday, October 14, 2010

.rasa ketinggalan sangat weyhhh .

tengah hari tadi , balik kelas , atas motor , masa lalu depan CAC .
tah macam mana aku termengelamun kejap .
bahaya takk ?
HAHA !

contract scholar dengan Nestle tercinta 4 tahun .
dalam 2013 , aku habis contract .
tapi bile dengar cite kawan-kawan yang dah nak pergi praktikal short sem depan , buat aku tak keruan .
mula-mula aku cool sebab aku rase jauh lagi .
tapi sekarang aku risau .

aku masuk main camp , umur 19 tahun .
kalo kira-kira , dalam 22 aku suppose dah grad .
insya allah .

tapi disebabkan aku repeat paper , maka terdrag satu sem yang membuat aku tak dapat major and amek subject under department .
oke . aku sedih .

aku sangat nak grad awal , keje awal, kawen cepat .
kah kah kah .
lagi cepat grad , lagi bagus .

aku agak ketinggalan sekarang ni .
jadi, sem depan rasa macam nak amek 6 subject .
selama ni aku amek 5 jehh .
boleh ke eh bawak ? =.='

kene usaha lebih ni.
tapi aku malas .
cene ?


pangkal nye, KAU lah wahai , innz ;)





t/t : DAH TAK BOLEH SURF INTERNET THRU HP LAGI. MAXIS DAH BLOCK . huuuu ~~~ T___T

8 bantah cakap cikgu:

Fariq said...

part nak kawen cepat 2 yg xthn 2.. hahaah

fikah © said...

beb,consult dgn acad.advisor dlu la weh.
takesah la grad awal ke lambat, janji ko tak stres sudah.
at least ko grad jauh lagi awal dari aku.
aku baru nak abeskan first sem first year ni.

s h a f i q h a s h i m _____ said...

sempat2 fikir nak kawen yee?
hahaha. XD

I n n z said...

@Fariq

nampak nau gatal. wakakaa xD

I n n z said...

@fikah ©


kau kan masuk matric lambat setahun dr aku . tak kesahh lahh . aku maleh lah nak p consult . hahaa

I n n z said...

@s h a f i q h a s h i m _____


thee ^____^

..Syazwana.. said...

taw xpe...
x dpt on9 free...
:(

I n n z said...

@..Syazwana..

kannnn ;(