Meet This Blog In Facebook !

Monday, October 11, 2010

.blog aku hanya untuk remaja sebaya.

blog aku hanya untuk kita-kita jeh .
i blog for fun .
even i do place nuffnang ads in my blog but i don't chasing off their money .
kata orang side income .
if i do chasing off the money , i blog like oldies does .
blog about SEO , nuffnang ads , nuffnang events and all those crap things .
i don't condemn them .
its up to them .
ur blog , do as you like .

when i talk about hell anon , i use all those harsh words .
please , have respect on me .
maksud aku bukan respect atas apa yang aku mencarut , but do respect my life.
its my opinion .
thats what i feel .

i dont say bad words in your blog right ?
if you dont like it , just go and left nothing .
i dont need your advice .
if i'm doing wrong , i'll admit it soon .

like i said before , blog aku hanya untuk kita-kita jeh .
frankly speak , i dont welcome oldies in my blog .
because you are not my type .
you are not in my categories .
you are not teenagers .
yaahh . you said , aku dulu pun remaja gak .
tapi itu dulu .
tah tahun bile .
remaja sekarang tak sama dengan remaja dulu .
take note of that .

when i talked to my peers .
i mean, person who in my age .
they feel exactly what i feel .
aku panas , dorunk pun panas .
but you oldies .
aku panas , ko boleh cite pasal stupid crap anon naikkan traffic lahh , income nuffnang boleh tinggi lahh .
HELL O i'm not like you .
i'm NOT CHASING OFF THE MONEY .

aku bukan tak hargai advice kau tapi aku tak boleh terima .
you are way to far of thinking .
i'm a teenager with hot tempered .

i'm totally not comfortable with you .
it sounds like kurang ajar kann .
but thats me .
aku bukan pandai nak bermuka - muka .
aku tak suke , aku cakap aku tak suke .

prinsip aku , aku tak kacau kau , kau jangan kacau aku .
aku tak ceramah kau , kau jangan ceramah aku .
kau punya ceramah menyimpang oke .


one more thing , aku tak pernah bangga diri yang aku ni belaja kat universiti antarabangsa .
those who being loyal to my blog , they do know me better than you .
dont simply accuse me berdasarkan dengan hanya membaca beberapa entry aku.
do read all my thousands of entry .
u'll who am i .


-Misshy Innz-

17 bantah cakap cikgu:

Hizami Rahim said...

it's ur life.
and it's up to u to decide what to do.

XD

dun care about what people say.

kembatolo™ said...

tgk follower ko..
777.. tahniah.. cun gilew tu..

farah @ mrs.edy said...

tapi kan dik,akak suka la baca blog ko..
nampak sangat bajett remaja lagi kan?ihiks..

I n n z said...

@Hizami Rahim

ble wat g2, rase mcm x d perasaan la pulak. Ati kering je. Haha

I n n z said...

Ijudin , kau ni kan nyah. Aku x cite sal blgn polower pn dlt entry ni. Haha. Thx3.

Kak farah , eh x pe. Akak remaja ag ape. Cume kawen awl je. Hehe . Sy mksdkn yg dah besa besa ni .

kaizen shinobi said...

kang kalau ko private ko jemput2 la aq okeh? hahaha

ZACK ENTRY said...

sabor..



latest entry Nokia N8 For Me

Fariq said...

yeah kite sebaye.. hehe

I n n z said...

@kaizen shinobi

uihh wajib ! ;p

I n n z said...

@ZACK ENTRY

ye ye ;)

I n n z said...

@Fariq

ye ke ye ke ?

. . . h u s n a . . . said...

tabik sama lu la ..... :)

..Syazwana.. said...

yeah babe!
our life our way..
eceh mcm terpromote name blog la plak...
kuang kuang..

Aliesya♥Amani said...

aku pun ske layan blog seusia je...hehe

Fariq said...

@I n n z

ye la kot..

I n n z said...

@. . . h u s n a . . .

nape3 ? ;p

I n n z said...

@..Syazwana..

haha .
tape3 .
bukan selalu ;p