Meet This Blog In Facebook !

Monday, October 11, 2010

.jemputan perkahwinan.

haih .
bosan buat assignment .
kenapa lah buat assignment tak best macam taip kat blog ?
padahal menaip jugak .
zaman bila tulis pakai pakai pen ? haaaaa aku taw . sebab ia berkaitan dengan study .
sebab tuh dia borink .
HAHA !

eh jap jap .
intai jap .
ade stalker lagi tak ?
kalau ade lagi , makna nya dia SUKA blog aku .
kan kan kan ?

"kawen , jangan lupa ajak . cene kalau aku lupe ?"

status aku kat facebook .
ingat tak aku ade selitkan ayat tiga tahun lagi kan awak ? dalam satu entry .
aku tak nak cari entry tuh .
kalo kau bace , kau taw lah entry yang mana .
hehehe ;D

zami , orang first komen .
kawen jangan lupa ajak ye .

terima kasih zami kerana memberi inspirasi untuk saya berkarya di blog pink ini .
HAHA !
oke oke lurus ke matlamat .
what if aku terlupa nak ajak kau masa wedding aku nanti ?

kata kak ad , ketuk pala baru taw .
erk . adoi . saket .
kata aida , aku kerat kau 18 .
lagi kejam dari mona fendi ni . hehee xD
kau plak nak buat ape dekat aku if lupa nak ajak kau ?

kau sanggup ke datang rumah aku kat seremban ?
zami kene datang ye .
wajibul ghunnah .
dekat jeh punn .
HAHA !

ibu pernah cakap kat kawan-kawan dia , saya ni nanti kalau buat kenduri , mau ramai yang datang .
pastu aku fikir balik .
ade kemungkinan jugak .
ibu glamer yawww .
kat kampung dulu , sape tak kenal ibu .
ececehh . kau memang lah tak kenal ibu aku .
HAHA !
kat taman yang aku duduk sekarang pun , boleh kata semua orang kenal .

sila bayangkan , satu kampung , satu taman .
itu baru kawan-kawan ibu .
belum kawan-kawan ayah lagi .
belum kaum kerabat dari kedah , pahang , perak , johor , negeri sembilan .
belum masuk kawan aku , kawan adik-adik aku .
fuhhh .
jadi , dinasihatkan datang awal .
sebab takut makanan habis .
wakakaaka xD

kalo dah habis , jangan nak mengendeng nak makan ayam golek dengan aku dekat meja pengantin .
itu den punyo sorang .
HAHA !
gile tamak .
bajet habis jeh . ;D











t/t : berangan pun best . ^__^

3 bantah cakap cikgu:

Aliesya♥Amani said...

kuat berangan tol minah sorang nih...hehehe

atok said...

innz kawen mst rmai blogger dtg hee

kaizen shinobi said...

ntahnye~ dah ade calon belom? hahaha