Meet This Blog In Facebook !

Thursday, October 21, 2010

.21 October 2010.

hola !
selamat pagi .
apa khabar ?

huaghhh ~
aku baru siapkan kerja business ethics since aku nak balik rumah petang ni .
takkan nak biarkan orang lain wat keje kau pastu kau seronok-seronok kat rumah .
biadap nama nya oke .
jangan amalkan .

cume sikit-sikit salem kene tambah.
yeahh ! salem , sile compile assignment ini oke.
terima kasih daun keladi , len kali tolong buat lagi .
wakaka xD

eh korang .
nak mintak tolong bolehh ?
korunk pergi kat laman web ni .
pastu tengok video , pastu vote oke .
register dulu taw.
hehee xD

budak uia punya video untuk contest .
aku rase video ni sedih tapi ntah kenapa , aku dengan kawan-kawan gelak besar tengok video ni semalam kat library .
haaa diulangi GELAK BESAR DEKAT LIBRARY .
rare gile .
patut dok library senyap jehh .
kitorang g bantai gelak .

jangan lupa vote taw .
aku nak g mandi .
eh jap .
aku bangun awal rini .
ijudin kata : baru lah anak dara .
wakaka xD

3 bantah cakap cikgu:

Syazwana said...

best nye balek umah :'(

eh bukan mak2 org pon bagun awal pagi ke
wakakakaka
;p

kembatolo™ said...

sblm ni nukan anak dara kan? kahkahkah

JelinaJoli said...

kalau mandi lambat tu janda ke weyy??? gilak!