Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, October 12, 2010

.aku tak sampai hati ;(

hye korunk ;)
sorry lah sape masuk blog tadi .
private jap .
aku ubah setting =)

aku dah mintak pandangan kawan-kawan lain .
walaupun hati ni memang saket sangat .
rasa nak nangis bile kenang balik .
tapi atas nasihat berguna dari kawan-kawan , aku tak jadi private blog .
terima kasih semua .
tak sangka masih ada yang care kat aku .
aku ingat tade sape dah nak kawan aku .
aku kan annoying ;(

pada yang dah bagi email mintak aku invite, aku appreciated sangat weyhh .
terharu gilek .
sumpah !
meh nak cipika cipiki =)

aku anggap positif .
anon tuh cakap macam tuh sebab aku glamer .
well . biasa lahh bile dah glamer , ramai yang dengki .
oke . bunyik mintak lempang tapi ini ayat pujuk hati sendiri oke .
bukan senang =.='
senang lagi pujuk kawan yang nangis sebab gaduh dengan pakwe ;D

aku terlalu ikut perasaan kan .
maaf .
harap korunk paham lah ye perasaan marah aku tuh .

aku dah buang shoutbox .
aku rasa itu satu-satu nya cara nak prevent anon dari menjerit kat situ dan tak buat aku saket hati .
berat hati tapi terpaksa ;(

comment pun aku dah disable anon .
jadi , kepada kawan-kawan fb aku yang follow blog aku , maaf ye .
korunk dah  tak boleh komen .
tapi korunk boleh like dan tinggal komen kat situ .

taip komen korunk dalam box tuh ;)

paling touched bila kawan-kawan fb cakap , kalau dah private macam mana nak baca blog lagi ? nah email . jangan tak invite .
oke . aku sayang korunk sangat .
hehe =)

blog aku ade provide tutorial .
walaupun tak banyak tapi at least ada yang membantu .
kak farah and ika kata , tutorial aku mudah faham .
lagi sekali , aku sangat terharu .
tadi ika mintak aku explain satu tutorial .
cene aku nak explain kalo blog private kann ?

panjang syiaaakkk aku membebel .
HAHA !
sorry ;)
aku nak expressed terima kasih tak terhingga kat korunk .
thx for your support .
dari 777 followers , tak semua jadi kawan aku .
korunk yang concern , korunk lah kawan aku =)

"saya nak cari kawan, bukan cari followers."



sayang korunkkk .
*hugs*


untuk izuddin , orang lidi , kaizen , terima kasih sangat . korunk sentiasa ada time aku susah =)

9 bantah cakap cikgu:

SitiMashitahSaidin said...

btoi2.... :)))

..Syazwana.. said...

aku x bagi email..
sebab taw ko mesti x jadik private..
yeay!!!

dulik je la ape orang ckp..
ko kan hot..
memang ramai yg dengki...
hehehehe...

dun gv up k!

I n n z said...

@SitiMashitahSaidin

^__^

I n n z said...

@..Syazwana..

haha.
hot celah mana .
kah kah kah .

hamzah ian said...

rilek2.. gua kan baca..

intanurulfateha said...

nk private gk :"(

Hizami Rahim said...

wah.
dpt bace akhirnya.
XD

SyUhAdA said...

yup~
btol tu..

nuyuEna said...

xyh private la..
nnt anon tu igt innz da kalah..kan..
b strong tau..kehidupan blogger mmg cmtu..hahaha..[i bajet cam blogger otai lak]