Meet This Blog In Facebook !

Saturday, October 23, 2010

.aku kesian kat zack.

dalam lancer merah saya .

"eshh, rimas lah asek mesej jeh dia ni . asek tanya bende yang same jeh . tah bape kali nak ulang tah" aku membebel pada telefon yang asek berbunyi.
"kann ? mcm tu lah saya bile orang asek tanya , saya lukis cartoon pakai ape. dah banyak kali saya bagitau." sambung dia tanda menyokong bebelan aku.
"saya tension tahu , orang asek suruh saya update blog. hey, come on lah . saya pun ade life . hidup saya bukan untuk blog jeh." dia kelihatan begitu upset kala berbicara.

aku dapat bayangkan tahap tension dia bila orang asek dok push suh update blog .
orang laen macam tak kesian kat dia.
hello , come lah guys .
do treat him as ur friends oke .
not ur idol .

oke, aku ngaku , hari-hari aku masuk fb dia .
tapi aku plak nek tension .
HAHA !

z, please, update something .
z, bile nak update blog ?
z, aku rindu kat blog hang , update lah z.

huh.
cube kau di tempat zack .
apa kau rasa ?
stress bukan ?

zack tak cakap pun pasal blog bila lepak dengan aku .
dia pun tak suke hidup dia dikaitkan dengan blog .
ulang balik kata dia "i got my own life"
oke. aku paham.
treat him as one of my friends yang salu aku lepak sesama .
HAHA !


bodoh nye innz. cite sal zack lagi .
orang muak kau tahu .
lalalaaa ~

skip jeh kalau tak suke .



12 bantah cakap cikgu:

JelinaJoli said...

gua sana sini canang blog gua walau kat jamban. tapi tetamu icout jugak.


amacam. gigih bukan?

liyana aziz said...

innz dah jadi biggest fan of abang zack.. wah abang gitu.. jangan marah haaaa... =p

fikah © said...

aku rasa aku pun tak pernah suruh dia apdet.
heee.
untung ko dapat jumpa dia.
*jeles3*

rasanya,orang kena faham ayat dia dari awal dulu lagi waktu dia mula2 buka page blog kt fb, dia mau cari kawan, bukan peminat.

kesian kat incik zack.

Jey Yusuff said...

update saje lah jawapan terbaik

Kaizen Shinobi.com said...

pergh~

memang stress~

innz... please update something~ eh? ko dah update kan? hahahaha

nurizan said...

sapa zack?

I n n z said...

@JelinaJoli

huii ~
sangat wehh ;D

I n n z said...

@liyana aziz


haha XD
tade mkna .
;p

I n n z said...

@fikah ©

kesian kan dy ;(

I n n z said...

@Jey Yusuff

dy busy ,
org kene phm .

I n n z said...

@Kaizen Shinobi.com

hahaha
kalo aku tak update, tade sape perasan weyhh
haha xD

I n n z said...

@nurizan

zack tuh blogger ;p