Meet This Blog In Facebook !

Saturday, October 9, 2010

.gangster seremban.

lagi perihal mimpi .
tapi kali ni aku betul-betul yakin yang aku dah basuh kaki dan bace doa tidur .
tapi still mimpi tak masuk akal .

hari ni aku plan nak pegi KLCC .
wat pe ?
aku nak bersanding kat sana .
KAH KAH KAH .
saje window shopping .
nak shopping , nak ado duet haa ;(

nak pegi KLCC kene naik LRT (kot) .
aku maseh tak dpt beza which one is LRT, KTM and MONOREL .
T___T
sebab sume aku belasah panggil TRAIN .
heyy soul sister . eh ternyanyi plak , ;p

***

terminal putra sekarang memang tengah upgrade .
so , ade lah construction berlaku .

latar tempat : terminal putra , gombak .
latar masa : pagi .

aku mimpi , aku park motor jauh gile .
pastu aku jalan kaki .
padahal jalan yang aku lalu tuh , besa gabak macam 3 line bas boleh lalu serentak.
tapi tah nape , aku jalan kaki .
dan aku park motor aku kat tah mana-mana .
pelik kan ?
mana datang aura rajin tah .
HAHAH !

depan kaunter tiket , ade kedai jual macam-macam.
by time aku lalu situ , aku terserempak dengan seseorang yang buat aku asek nak sebut babi tuh .
terkejut aku .
dia ngah susun buku .
'sejak bile kau kerja kat sini plak ?' getus hati kecilku.
dia cepat-cepat susun buku , pastu masuk dalam kedai.
aku menuju ke kaunter .
tetiba tak bukak .
sebab construction , train pun tak de T____T


sebelum dia masuk kedai , aku sempat tanya .
"eh, train tade ke beb?"
dia tak layan , terus tutup pintu .
kuang aja kann ?
aku pantang orang kuang aja dengan aku .
aku amek pen , kertas , aku tulis "babi" .
pastu aku masukkan bawah pintu .
wakakaak xD

aku patah balik .
melepak plak dengan tah sesape .
tapi ade makcik cun dengan pak cik yang maseh lagi ensem .
berborak-borak .
tetibe dia yang aku bagi nota layang tuh kua dengan kawan-kawan dia .
ouhhh ada geng kau rupanyaa .

dia berdiri setentang dengan aku sambil pegang nota layang aku .
muka nampak marah tapi tak berani nak serang aku .
aku pun macam cuak lah cikit .
tapi aku cool jeh .
aku pandang lah dia balik dengan muka tak puas hati .
garang sehabes mungkin .

aku mintak izin nak blahh .
bebudak tuh still pandang aku .
pastu aku dengan berani , konon-konon tade buat salah , lalu depan dia .
"apahal ? tak puas hati ?" kata ku dengan gangster nye .
diorang tade respon .
penakut rupe nya .
KAH KAH KAH !










aku tersedar dan tangan telah tercampak kan X3 ke lantai .
seb bek lantai aku ber carpet bulu-bulu .
so tebal and lembut .
wuuuuuuuu T____T
tadi macam berani sangat .
huh.

3 bantah cakap cikgu:

kaizen shinobi said...

okeh~ ko mimpi lagi mengarut dari semalam~ hahaha

hamzah ian said...

argh..

GRuNGe said...

Wakakaka. Ni mesti tidur dengan perut kosong, tu yang duk mimpi lagi tu. Lalalala.