Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, October 6, 2010

.sense of humor.

kau mesti ade blog kesukaan kan ?
walaupun tak banyak, sekurang-kurang nya satu .
blog abang kau tu haa .
eleh , tak yah tipu .
aku taw kau suke bace blog dia .
hari-hari post kat fanpage suh dia update .
haaa kantoi sudaa ;D

frankly speak , aku tak layan blog dia .
sebab aku tak suke bende-bende klise .
tak semestinya apa yang orang lain suke , kau kene suke jugak .
kan kan kan ?

dari dulu sampai sekarang , aku lagi suke layan blog razman .
tapi aku bukan lah kipas tanak mati blog dia .
yang like 3 saat lepas dia post , aku terus terjah .
HAHA !

kat dashboard aku bukan banyak sangat blog yang aku follow .
so , kadang-kadang tuh , 2 hari sekali , aku baru nak jenguk blog-blog yang ada kat dashboard.

pastu blog razi .
haa blog ni dari dulu lagi aku cakap aku suke .
bukan suke kat tuan blog ye .
kang razi perasan hensem plakk .
no heart feeling, bro . gurau ;p

pastu blog zami . blog ijudin . blog oranglidi .
ye ! aku suke bace blog lelaki jehh .
aku lurus oke .
kang cakap aku suke layan blog perempuan, kata aku lessy plak . *tetibe*

sebab blog dak lelaki ni, bile bace kompom ketawa punye .
tah ubat geletek ape dorunk letak kat blog tah .
pergi lah terjah blog razman .
kompom lawak .

aku ade gak try nak wat entry lawak macam dorunk tapi tade bakat .
asek cite sedih jeh kua .
grr . dasar perempuan betul . huh. hati tisu .

setiap kali ade presentation , kalo lelaki yang present , mesti kelakar .
tak taw nape .
mesti fun lah kelas .
cube kalo perempuan yang present .
skema gile . bosan plak tuh . langsung tade sense of humor .
macam aku .
KAH KAH KAH !


tapi kan ada orang kata aku lawak .
erk .
aizul marcello siap suh aku pegi uji bakat raja lawak lagi .
apakahh ?
celah mana aku lawak ?
korunk baca entry aku ade gegelak tak ?
mesti emo jeh kann ?
HAHAH !




p/s : ikhlas kan hati dalam buat sesuatu perkara, baru diberkati .

17 bantah cakap cikgu:

GRuNGe said...

Ades, mana ada ko lawak, emo ada lah. :P Hahahaha. Namo marah yea Innz.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

aku hensem per?hahaha

lea said...

pasni bace blog ai lak..hehe

kaizen shinobi said...

okeh... aq agak pelik tang presentation~

setiap kali present mesti pompuan gelak~ mental betul la~ hahaha

atok said...

raja lawak? try la mane taw trus hngat gle pastu ke hehe

fndrocka said...

Kahkahkahkah..lawaklah kau ni..lawak.kakahkah..betul kata aizul marcello..huhu.nama dia cam artis je.

Blog yg kau namkan tu memg kreatif.

fndrocka said...

Kahkahkahkah..lawaklah kau ni..lawak.kakahkah..betul kata aizul marcello..huhu.nama dia cam artis je.

Blog yg kau namkan tu memg kreatif.

I n n z said...

@GRuNGe

hahaa ! tu lahh kann.
mana ada aku lawak .
kah kah kah

I n n z said...

@Mohd Fakhrurazi Jamaludin

celah mane ?
haha xD

I n n z said...

@lea

hehe. baek ;)

I n n z said...

@kaizen shinobi

haha. dah dorunk rasa korunk wat lawak . so gelak lah

I n n z said...

@atok

tak de bakat lahh. haha =.='

I n n z said...

@fndrocka


cehhh . tade mkne ;p

cik helena said...

perempuan mestilah suka lelaki :P

Ery Farieha said...

hakhakhak

aku x pernah post kat wall abg kau soh update ye =P

opss :P

I n n z said...

@cik helena

betul3 ;p

I n n z said...

@Ery Farieha

boleh caya ke ni ?
hahaha xD

bkn ko kipas dy ke ?
hek hek hek