Meet This Blog In Facebook !

Sunday, October 3, 2010

.kamus bergambar.

rini ade open house kat rumah darina .
aku dah menetap kat rumah dy dari semalam lagi .
pas abeh leadership terus chow balik bangi .
sampai selendang dgn towel tertinggal .
mujur darina ade selendang .
pastu inner tuh aku men sebat jeh ape yang ade .
dah tak match dengan baju .
jadi, tiada lah voge-voge .
huhu ;D

"kau bawak tak mekap-mekap kau ?"
"sengaja tak nak bawak . sebab aku nak pakai kau punye . jahat tak aku ? hahaha"
"err agak lahh . aku pun baru nk offer tapi kau dah ngaku . "

jadi , bermekap lah aku dengan make up darina. cool . hahaha xD
macehhh sygs ;)





basic2 ajo .
lighting terlebeyh plak haaa.
haha !


suke gile gamba ni .


ni aku naek atas jap nak tengok email .
tu je .
chow !

p/s : tak sempat nak pegi convest lagi .T_____T

4 bantah cakap cikgu:

lea said...

yg pic duk atas katil tu cm nak kawen je..ngeh3

Dhut Ozil said...

byk nyew make up...

I n n z said...

@lea

haaaaa kannn .
hehe xD

I n n z said...

@Dhut Ozil

mane ade banyakk ;p