Meet This Blog In Facebook !

Friday, October 8, 2010

.sexy dowhh.

rafiq kata aku dah matang sebab dah taw malu .
kann ? selama ni aku asek tak taw malu jeh .
jatuh tergolek depan padang yang ramai orang pun , boleh bangun dengan muke toye tanpa menghiraukan gelakkan besar kaum lelaki .
HAHA !

sampaikan salam pengantin baru untuk kakak kau .
walaupun bentong dengan gombak tuh dekat tapi aku tade transport .
takkan kau nak suh aku merempit dengan baju kurung , high heels plak kann ?
gile tak ayu .
kau amek aku nak ?
KAH KAH KAH !

***

masa kekecik dulu , aku salu berangan dengan high heels kakak sedara aku .
pastu jalan ala ala catwalk .
boleh kata dulu , aku memang pantang sangat nampak heels .
pegi jelah umah sesape .
kalo nampak je , mesti nak sarung .
tapi kalo ibu nampak , mesti aku kene leter .

bile dah besar , kaki dah muat - muat dengan heels .
memang rasa semacam jeh pakai .
bukan rase seram sejuk ke hape ke .
rasa macam model !
kah kah kah !

heels yang aku maksudkan , kasut tumit tinggi yang tumit dia halus dan panjang .
kene pakai dengan baju kurung , baru nampak ayu .
and aku rasa cukup sexy bile pakai heels itu .
dengan langkahan yang ala ala model .
hoii ! memang rase best gilek ahh .

pernah sekali , kenduri kawen sape tah kat kampung .
masa tuh kakak sedara aku pakai sandal aku (budak kecik pakai sandal jeh) .
tapi dia suh aku amek barang kat kereta .
nak tak nak aku terpaksa pakai heels dia .
pastu kakak sedara aku yang lagi sorang , kebetulan ade sekali kat situ dengan ibu .
dia cakap kat ibu ceni ;
"cantik ain bile pakai heels, su "
oke . tak nak kembang plak aku kat situ kann ?
HAHAHA !

tapi sekarang aku merempit jeh kat KL ni .
tak cool lah bawak motor pakai heels .
nampak sangat aku ni perempuan kann .
kang mula lahh ade yang escort aku kalau aku naik highway .
HAHAH !




girls , kalau nak rase sexy , sile lah pakai baju kurung dengan high heels . bukan wedges oke . pastu pastikan langkahan anda seayu yang mungkin . kalau perlu , cari lah nyah untuk menuntut ilmu berjalan . sekian .











t/t (tolong tengok) : rini aku rajin gile . sile percaya .

8 bantah cakap cikgu:

nur anis said...

oh..dah lama rasa tak pakai heels..sekarang mood pakai flat je..huhu

kembatolo™ said...

aku percaya gila ko rajin rini.. hahahah

Hizami Rahim said...

haha.
kan?
zami pun tengok kalau perempuan pakai high heels berbaju kurung,
cantik je.
XD

JelinaJoli said...

gua penah pakai heels temasuk celah jambatan. ah macam vavi gua rasa bila semua mata memandang! dan akhirnya gua lebih berhati2 bila melalui celahan jambatan.


tp gua rasa hot bila dapat lari laju2 dengan heels halus. rasa maco plak!

kaizen shinobi said...

ngeh3...

aq setuju tang pakai baju kurung ngan heels~ wahaa!

..Syazwana.. said...

ta suke pakai heels..
saket..
pakai wadges okey lagi..
huuu

da[Y]un said...

KALO MENUNTUT DGN NYAH LAGI POWER N SEXY EK CATWALK! HUHU

. . . h u s n a . . . said...

gila mantap la........ escort tuh~~