Meet This Blog In Facebook !

Thursday, April 21, 2011

.tak suka kau.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tak suka kau .
annoying gila babi .
entah macam mana aku boleh TERmasuk blog annoying kau tuh .
dah lah annoying dulu , sekarang triple annoying .

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
benci kau , benci kau .
memang patut pun semua kawan kau lari .
sebab kau memang super annoying .
ah , peduli apa aku , kau nak komen panjang menjela kat blog aku .
ada aku kesah .
dah kau memang annoying , memang patut aku tak suka kat kau .

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dah lah annoying , poyo pulak tuh .
nak cakap kau glamer sangat lah kan sebab setiap bulan nak SHOW OFF earning nuffnang kau tuh .

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
haniz zalikha pun tak pernah buat macam tu .
memang layak lahh hanis zalikha tuh , ramai orang suka .
kau ?
lembu lembu yang kene cucuk hidung dek kau jeh yang suka kau .

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tak paham aku .












aku kejam ? jahat ? mulut puaka ?








ade aku kesah ?
aku bukan kenal kau pun , kau bukan kenal aku pun .
pernah lepak dengan aku yang kau nak cakap mcm tu ?

aku cakap benda ni ber reason .
grr ~
marah ni marah .









tak yah nak ceramah aku dekat komen .
aku tak layan .
huh .



5 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

aku nak ceramah jugak voley[baca voley]? hahaha

oranglidi said...

hahahaa.. terbaek le der. ko kasi link lagi terbaek. buleh ak laser die. hehe

oranglidi said...

ok, ak mcm dh dpt detect.

rara pinkmafia said...

haihsss...knp ni?kalau tak suke block je dik.

timm said...

cik buah agaknya kot