Meet This Blog In Facebook !

Friday, April 29, 2011

.kuasa "well known blogger".

haritu , abang pojie terasa hati sebab contest yang dia buat tak dapat sambutan .
kalau aku jadi dia , aku merajuk okayy .
sebulan tak bukak blog (okay, ini tipu) .

dia ada cakap , kalau blogger pemes yang buat contest , tak sampai 1 jam , ada 100 yang join .
aku perasan gak .
tak yah cakap contest lah , apa apa aje yang blogger pemes buat , mesti senang dapat sambutan .
segmen ke , jual baju ke , promotion ke , memang meletop top top .
ramai jeh yang senang hati nak join .
walau pun tahu yang kau TAKKAN memang .
HAHAHA !

nampak tak kuasa well known blogger tuh BESAR ?

cara nak settle up masalah contest tak dapat sambutan :


  • ping kat merata tempat . kalau perlu , tepi jalan pun okay . hehe ;D ridiculous ah innz . maksud aku , ping lah kat semua ping site , club club kat fb , fb kau sendiri , fan page, groups, twitter . kalau boleh , mintak owner fanpage tuh ping kan entry kau , sebab kalau kau yang ping , orang tak tahu , tak naik kat feeds orang yang like page tu . kalau dia tak nak , UNLIKE FANPAGE tuh . HAHAHA !



  • mintak jasa baik well known blogger untuk promote contest kau . kalau dia tak nak , kat aku pun boleh . aku pun blogger 'pemes' jugak ape . HAHAHAHA ! JANGAN KAU NAK PERASAN FAMOUS OKAYY, INNZ .



  • pendek kata , buat promotion secara besar besaran . itu keyword dia sebenarnya =)




*blogger perasan famous . sile lempang guna pelempang saiz 2 jeh okay =)*


9 bantah cakap cikgu:

Admiral Hafiz said...

blogger femes amos Innz ni bila nak wat contest lak?



Entri Terkini: Blog Admiral Hafiz Kini Dikenali Sebagai ....Jeng Jeng Jeng!

oranglidi said...

hahaha.. betui2..kalu depa buat msti dpt smbutan bsar besaran.

pasal promotion tu memang betui, tapi payah gak. kena bagi hadiah lumayan baru depa tertarik. bagi i-pad ke, i-phone ke. hehe.

aih.. ak naik muak plak dgr org sbut psl bloger femes aimos ni. haha.

J.Syazwana said...

gambar taknak besar lagi eh?
lalala.
;p

kasih said...

weh ! header ko cantik (takde kena mengena dgn entry)

Misshy Innz said...

@Admiral Hafiz

famos amos tuh sedap !

Misshy Innz said...

@oranglidi

haha .
ye lah, aku tak cite pasai depa dah. haha xD

Misshy Innz said...

@J.Syazwana

besar lagi tak muat dlm entry pulak ;p

Misshy Innz said...

@kasih

weh ! terima kasih ;p

edda(",) said...

belog you bile pulak nak buat contest?? hehhee.. boleh join.. ngeeeeeeeee~