Meet This Blog In Facebook !

Sunday, April 24, 2011

.suprise yang tak terkejut.

cer teka cer teka , semalam birthday siapa ?
*orang lain buat entry time hari jadi , aku buat sehari selepas, huh, memang rare . HAHA !*

birthday cikgu hizami lah =)

lepas amik adik adik balik sekolah semalam , aku text lah zami .
cakap nak ajak lepak lepak kat McD .
nasib baik dia tak balik Melaka ouh .
boleh lahh ajak dating .

since dia praktikal kat seremban , aku belum jumpa dia lagi .
ini kali pertama .

masing masing busy nyahh =)

malam tadi aku free dan zami pun free , why not kita berjimba jimba , zami ? HAHA !
bukan berjimba tapi lepak lepak , borak borak .
lagipun , semalam kan birthday dia .

benda ni aku plan malam kelmarin .
tapi aku tak cakap kat sesape pun .
zami pun tak taw .
sebab aku just cakap nak lepak lepak je kan .
tak tahu lahh kot kot dia dah expect ke ape kan .
hehe =)

aku belikan kek untuk dia .
dah niat dah kelmarin , memang nak beli kan dia kek .
ade rezeki lebih , why not share dengan kawan kawan kan ?
tapi bukan Secret Recipe lahh .
tak mampu koooo .

kau pandai , kau teka lahh , kek ni aku beli kat ne .
hehe ;)


meh close up sikit , apa yang tertulis kat atas kek =)


ini lah kek paling kecik kat kedai uh .
aku ingat zami datang bawak member lahh , alih alih sorang jeh .
dan of course lah kek tuh tak habis , aku suruh jeh dia bawak balik , kasi kat housemates =)
takkan lah aku beli , aku nak bawak balik kann .
buruk bebeno perangai .
HAHA !

adik aku pun ade jugak wish untuk cikgu zami =)
"cakap kat zami , happy birthday cikgu"
haa koo , zami jeh dia panggil .
ingat adik adik kau zami uh ?
nak cakap sendiri malu . tah pape tah .
HAHA !

birthday boy .
segan lahh tangkap gambar dengan orang femes ni .
hik hik hik *lempang sedas*



*eh dah kantoi pulak, beli kek katne ;p*

ini syukri . macam biasa . hehe xD


syuk jeh yang available .
jadi , terus ajak dia teman kan aku .
terima kasih syuk .

and terima kasih jugak zami sebab sudi datang .
hehee ngade kau eh .
HAHAHA !






kata syuk "dia 23 kan ? kau 21, aku 22, dia 23."
kata aku "3 generation"







HAPPY 23rd BIRTHDAY , ZAMI !

16 bantah cakap cikgu:

..hizamirahim.. said...

thanks innz!
;D
i do appreciate the moment.
hehe.

oranglidi said...

ohhoo.. hepi besde kat cikguzami.

takpe, taun depan besde aku ko blnje. hehehe.

Botak said...

asal hari jadi je., kek.,
tukar lah bnde lain.,
bubur kacang ke., tak pon bubur lambok., hahahaha..

rafiq said...

kim slm cikgu.

tua dah korang2 ek. sedar tak sedar je.

sherah said...

pesen mcm mekdi bangi je

Amirul (aremierulez) said...

kek warna kuning...
rasa apa ni?

Misshy Innz said...

@..hizamirahim..

haha. laju nau komen eh .
ur welcome zami ;)

Misshy Innz said...

@oranglidi

insya allah , kalau ada rezeki ;)

Misshy Innz said...

@Botak

mana nak cari bubur bubur memalam der . haha

Misshy Innz said...

@rafiq

betul3 ;D

Misshy Innz said...

@sherah

mcd seremban je der .

Misshy Innz said...

@Amirul (aremierulez)

coklat ;)

Kaizen Shinobi.com said...

termenunggu aku indulgence aku yang tak pernah2 nak sampai nye.... T.T

Fariq said...

eh bday zami ritu.. tak tau kisah plak.. tu la zami tu.. suruh add kat pesbuk takmo...:tampo dia sedas... wakakaka

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

kau kek mahal, tu yang kene tunggu lama . haha xD

Misshy Innz said...

@Fariq

acc nye udah full barangkali ;p