Meet This Blog In Facebook !

Thursday, April 21, 2011

.good luck on your final exam !.

tengah tengah baring malam tadi , aku teringat yang esok zahid mula final exam .
this is his final semester in polytechnic .

aku kenal dia tak sampai setahun pun .
rujuk entry ni -> sini lah der 

tapi salu gak lah aku call dia .
saje , tanya khabar .
kadang kadang rindu .
HAHA !

aku pun grab phone , call dia .
aku ingat dia tengah study .
tapi aku dengar bunyi bising .
rupanya dia dekat kedai makan .

F : hello .
Z : hello .
F : eh .
Z : eh.
F : hyeeeeeeeeeee ..
Z : hoiiiiiii.
F : u katne uh ?
Z : kat kedai makan .
F : laa, ingat en u ngah study .
Z : lepas ni sambung balik . buat ape ni tak tido lagi ?
F : baru jeh lepas online. pening pale dah ni . hurm.. esok exam ape ?
Z : hurm.. kawalan motor .
F : ouh , hurm. saje call , nak cakap , gud luck !
Z : hehe . so sweet .
F : eh ?
Z : nape ?
F : first time orang cakap macam tuh .
Z : haha. yeke ?
F : aah, selalu i wish gud luck, diorang cakap thank you je . haha. zahid pelik .
Z : ek , mana ada pelik .
F : pelik jugak. haha. hurm , okay lahh. nak wish gud luck je . esok exam petang ye ?
Z : aah, pukul 230 .
F : hurm hurm. okay lahh . tu je . hehe. gud luck . byeee .
Z : okay okay. byeeeeeeee .









untuk korang yang tengah final exam jugak , gud luck jugak .
aku dah masuk minggu ke tiga bercuti .
HAHAHA !

2 bantah cakap cikgu:

yaya zulkiflei said...

final jugak ~
lagii 2 paper :)

Kaizen Shinobi.com said...

wahahhaa.... dah seminggu lebih habis final... lalalala~