Meet This Blog In Facebook !

Thursday, April 21, 2011

.diari hari ini.

hari ni kita bangun pukul 12 tengah hari .
hik hik . teruk betul kita kan ?
lepas bangun , kita terus mandi .
lepas mandi , pakai baju sume , kita main internet .
lepas tuh , kita rasa lapar sangat .
ibu masak kari ayam .
cedap !
lepas lunch , kita sambung main internet , sampai lah ibu suruh kita amik adik kita dekat sekolah .
balik tuh , kita rasa mengantuk lagi .
jadi , kita pun tido sampai pukul 6 petang .
lepas bangun , kita bukak peti ais .
kita tengok air oren yang kita buat tengah hari tadi dah jadi ais krim .
kita letak lah cawan dekat luar  , bagi ais dia cair .
lepas tuh , kita pergi depan .
tengok tv , cerita "Suteramaya" .
ulangan punya .
tapi kita suka tengok cerita "Cinta Antara Kita".
pukul 730 , kita mandi .
lepas pakai baju semua , kita mesej mesej dengan zami .
kita cakap kat dia yang adik kita tadi cakap dia cikgu praktikal paling sporting .
zami gelak je .
hehe .
keluar dari bilik , kita terus dinner .
ibu masak mee goreng hailam .
cedap !
lepas makan , kita main game The Sims 3 dekat handphone kita .
kita collect duit banyak banyak .
tak lama lepas tuh , kita bosan .
kita tengok berita pulak .
lepas habis berita , kita tengok DVD pulak .
cerita Adnan Sempit .
tapi tak sempat habis cerita Adnan Sempit , kita dah terduduk depan PC main internet balik .
sampai sekarang .
itu lah diari kita hari ini .
habis dah .





























macam cilaka  je aku rasa .
HAHA !

14 bantah cakap cikgu:

sherah said...

ni adik kau ke engkau ni

Arpiiz said...

inilah namanya diari seorang pelepak dirumah..hehehe

rafiq said...

kemain gediknye ayat. rasa nak lempang manja.

Misshy Innz said...

@sherah

aku le. haha

Misshy Innz said...

@Arpiiz

pandai arpiiz ;)

Misshy Innz said...

@rafiq

aww awww, jangan lah. haha

~Fara Khalid~ said...

hahaha...class slah,cuti pon slah..ni nk yg mane nih cik fara ooi?huhu

hans said...

tak sabar aku nak jadikan rutin harian aku macam nih...
dah lama tak merasa macam nih

Naqib Mohamad said...

parah parah... baru start cuti hahaha

Misshy Innz said...

@~Fara Khalid~

tak tahu lah fara . hehe xD

Misshy Innz said...

@hans

jap jap lagi kau cuti lahh . ;p

Misshy Innz said...

@Naqib Mohamad

rutin harian aku sebulan macam ni .
haha xD

ferra said...

alahai. nak tgok diary yg bebetol ;p

Misshy Innz said...

@ferra

cene lahh tengok agak nya tu eh ? ;p