Meet This Blog In Facebook !

Saturday, April 30, 2011

.10 things about me.

  • day one : 10 things about you
  • day two : 10 things you love
  • day three : 10 things you hate
  • day four : 10 things you want to say to one person
  • day five : 10 wishes
  • day six : 10 items you can’t live without
  • day seven : 10 important people
  • day eight : 10 of your favourite songs
  • day nine : 10 ways to win your heart
  • day ten : 10 final words

ini idea sherah , aku copy jek.
since aku pun dah hilang idea nak tulis ape .
asek taip , backspace, taip backspace .
baik aku buat benda ni .
siapa nak join , jangan segan silu .
buat je ;)

10 THINGS ABOUT ME


  1. anak perempuan tunggal yang selalu jadi mangsa chef paksa kalau adik adik kelaparan . dengan alasan mereka "siapa suruh kau jadi perempuan" 
  2. mempunyai lesen B2 dan D yang memandu kenderaan kepunyaan ayah 
  3. seorang pelajar lulusan PTS yang menyebabkan diri ini habis sekolah awal setahun 
  4. mempunyai bilik sendiri yang tidak dikongsi dengan adik adik yang lain . dengan alasan "siapa suruh adik beradik lelaki kau ramai"
  5. bukan seorang yang up to date dengan gadget/fashion
  6. tidak memakai pakaian/barang berjenama
  7. suka keluar bersendirian 
  8. seorang yang berdikari 
  9. jenis tak berkira dengan orang sebab sentiasa percaya "buat baik dibalas baik" dan "setiap kebaikan pasti ada ganjaran" dan "kedekut tak kan buat harta bertambah banyak"
  10. saya bagus dalam menjaga hati orang lain even hati sendiri cedera parah bagai dikapak . HAHAHA !






done !
korang pun , jom lahh join .
nanti aku share kan link korang dekat entry aku okayy ;)


thx sherah gojes !

11 bantah cakap cikgu:

Liyana Aziz said...

suka nomnor 9! setuju sangat2 dengan innz... yana pun ingat nak buat, tapi nanti la.. heheheheheh... x sabar nak tunggu innz mention coolblog.. =)

dak eina said...

wah best nie.. nnt nk join jugak lah ikut innz :))

Misshy Innz said...

@Liyana Aziz


haha. wait and read ;)

Misshy Innz said...

@dak eina

jom3 join ;)

kembatolo™ said...

gila bosan doe kuar sensorang.. hahaha

June Md Fouzi said...

nk join jgk lahh :)

Idah said...

easy and simple....keep it up....

Misshy Innz said...

@kembatolo™

tak pun. aku dah bese ;p

Misshy Innz said...

@June Md Fouzi

boleh3 ;D

Misshy Innz said...

@Idah
tq ;)

fikah mus said...

innz, aku nak sibuk2 join jugak tau.
:))