Meet This Blog In Facebook !

Wednesday, April 20, 2011

."saya belum kahwin dan itu bukan anak saya".

aku guna gambar kat bawah ni untuk profile pic kat fb .
sebab aku punya suka lahh .
HAHA !

tapi soklan yang aku tak expect ada orang tanya .
"anak kau ke ? bila kau kawen ?"

aku dah macam "err bukan lahh . ni anak sedara aku"

lepas tuh , dari semalam aku mengadap fb .
aku klik link link budak budak sekolah aku .
and aku dapat tahu , RAMAI sebenarnya dah kahwin .
yang tak sangka sangka kahwin pun ada .

lepas tuh aku fikir , "no wonder lah orang ingat aku dah kahwin. ohhh mann"


*ini QISTINA. anak kak mas . kesayangan ramai orang =)*


*ini gambar favourite. hehe ;D licin jeh muka masa ni . 2 tahun lepas punya cerita . kurus lagi . bhahaha !*


*err, ini bukan gambar real . HAHAH !*










okay , babai .
nak pujuk ibu , nak duit beli barang buat kek coklat ;)

2 bantah cakap cikgu:

sherah said...

resepi please

Fatihah Soffi said...

ciri keibuan tu dah ada.. mgkin sbb tu org kata awk dah kawen :P