Meet This Blog In Facebook !

Monday, April 4, 2011

.style mak cik mak cik bila jumpa anak dara.

ayah anak ketiga dari 6 beradik .
ibu pulak anak bongsu dari 7 beradik kot .
theheehe . lupa lupa ;p

nasib lahh ibu dengan ayah bukan anak tunggal.
jadi ramai lahh sedara mara aku kedua dua belah pihak .
paling ramai , belah ibu .
duhh ~ tak ingat dan tak kenal .

aku kan anak yang suka sangat membontoti ibu dan ayah ke mana sahaja mereka pergi .
bukan pengacau tapi peneman .
KAH KAH KAH !

kadang kadang bila balik rumah sedara mara belah ibu , aku tak kenal , aku tak tegur lahh .
sekali kena "tak kenal sedara ke ?"
aku dah macam "eh , aku kenal kau ke ? kau ade fb aku ke ? ke kau baca blog aku ?"
ayat belakang tuh saje aku tokok tambah .
penambah perisa kata orang .

dah memang aku tak kenal .
jumpa pun tak pernah .
nak nak mak cik mak cik ni .
lagi lahh .
yang pasti mereka bukan rakan sepermainan aku masa kecik .
anak dia mungkin .
yang handsome sekali tuh .
yang tak handsome , maybe kawan dengan jiran sebelah .
wakaka ;D

ada jugak yang macam "anak dara kau ke Kintan ? yang ni yang sulung ye ? dulu kecik jeh bila jumpa, dah besar dah sekarang . bila nak bermenantu ?"
#dem .
aku tak suka soalan ni walaupun batin aku meronta nak kahwin .
ibu pulak dengan senang hati jawab "tak lama lagi tuh"
aku cuma mampu senyum kelat -____-
ikut hati nak jeh aku risik mak cik tuh , kot kot ada anak dia yang handsome lepas tuh engineer pangkat IR .
bermenantu lahh ibu , siap berbesan lagi dengan mak cik .
mesti mak cik suka kann ?
HAHAHA !

boyfriend aku yang first aku bawak jumpa ibu , arif .
dah dua kali dah .
ayah belum lagi .
sebab last arif datang , ayah macam tak nak keluar dari bilik .
hehee ;D
aku cakap kat arif "ayah I pemalu. hehe"
macam kelakar jehh .

okayy lahh .
penat dah type .
type type , backspace .
haih ~ dah macam ape dah .



#kthxbai




nampak tak hashtag tu ?
pengaruh twitter mula menular .
#demyu

3 bantah cakap cikgu:

Kaizen Shinobi.com said...

wakakkakakakkakak

lebih kurang jeh kalau makcik2 jumpe anak teruna hensem macam I...

hahaha tak kuasa you... ngeh3

eT said...

hehe...layan kan ajer...
saje jek makcik tu wat modal tuh...

sabenazakey said...

kui3x., ayah pemalu..