Meet This Blog In Facebook !

Monday, April 25, 2011

.pastikan ia sentiasa "VISIBLE"

kelmarin , masa nak bluetooth gambar dengan zami , bluetooth handphone aku tak dapat dikesan .
aku macam hairan lah .
handphone aku rosak ke ?

jangan main gila , setahun pun tak sampai okayy usia X3 tuh dengan aku .
last last , aku buat paired devices jeh terus dengan bluetooth zami .

dan malam tadi , time tengah tunggu lelap .
aku belek belek lah setting handphone aku .
aku pergi kat bahagaian BLUETOOTH -> MY PHONE'S VISIBILITY .
kau tahu ape ?
tertera perkataan HIDDEN .

damn !
no wonder lahh tak boleh detect bluetooth aku .

yang lagi skema .
nama bluetooth aku masih yang default .
NOKIA X3-00 .













okay , aku dah tuka semua setting .
tak de yang skema lagi .
hehe xD