Meet This Blog In Facebook !

Friday, February 18, 2011

.tolong jangan buat aku perasan pleaseeeee.

hari ni aku ada masa sikit nak blogwalk blog korang . heheee ;D
sorry lahh ye lama tak blogwalk .

lappy ai kan tecik .
limited space .

wifi uia kan L .
jadi tak syok nak blogwalk .

kat rumah , PC skrin besar , internet yang stabil walaupun kenkadang dia bangang .
tapi okayy jeh nak browse blog .
hehe ;D

okayy fine.
banyak pulak alasan kau budak malas oi .
HAHA !

budak malas = trademark aku .
kah kah kah .

nape aku cakap camtu ?
sebab ramai yang search blog aku , gugel BUDAK MALAS .



plink !
sampai kat blog aku .

ce tengok blog ni dan blog ni .

dorang letak blog aku dalam blog list .
yang hazril tuh . letak link aku sebaris dengan blog hanis zalikha .
kembang doshh montot aku .
bangga kejap .

okay okay , gua jakun .
terharu bhaii ;)
sementara ada kesempatan ni , ape kata , gua cakap terima kasih dengan lu orang yang letak link blog gua sebaris dengan blogger blogger yang dikenali .
huk huk huk ;D

gua ni cikai cikai jeh der .
segan pulak .
nak suruh remove tapi hati cakap jangan .
terima kasih kerana menghargai .

walaupun blog gua tade gambar gambar muka gua yang cantik mantik .
tade gambar gua pakai baju up to date (sebab gua budak kampung) .
tade entry entry lawak tahap gelak guling guling atas lantai .
tapi lu orang link jugak blog gua .
huuuuu nak nangis jap T___T

lu orang kalau terserempak dengan gua dekat TS tengah beli cool blog , jangan segan segan nak tegur .
mana tahu, kot kot gua belanja lu cool blog secawan ke kann ?
HAHA !



PESANAN UNTUK LU ORANG : KALAU LU BACA ENTRY GUA , ADA RASA MACAM DAH BERUBAH , DAH SOMBONG SOMBONG, BANGGA DIRI , BERLAGAK, LUPA DARATAN, TOLONG LAH TEGUR GUA .










jom makan .
lapo dah ni ;)


15 bantah cakap cikgu:

RIAN said...

perasan benda betul takpe. kehkeh.

blog ini santai. suka !

khairiyah ibrahim said...

hee...gi jeguk blog saye.follower innz da cecah 1200++..dats y saye letak as da bomb! hehek ;)

p/s; bile2 g ts gitau eh.nak mintak innz blanje cool blog..lalala~ ;p

nazirulhazwan~ said...

sorry babe, xdo niat nak up trafik, trafik gua cmtu jugak babe. n fyi xde buffered erning pon yang sedang berlegar2 kt blog, so no point gua nak up trafik.

u tak nampak motif entry tu kan?? ape masalahnyer gune name hanis?gua tak rase ade saalah, takde pon den buruk2 kan die, xkan die takleh terima yang ade org kate die tak cun.hehe

gua takde kesah pon klu ade org kate gua tak emsem, biase jer la.tgk motif entry tu, jgn bace tajuknyer shj:)

Misshy Innz said...

@nazirulhazwan~

haha. chill ;)
gua tak marah pun .
cume gua rasa trik lu gune nama hanis , pastu lu ckp komen banyak gile , nampak mcm trik nak tarik traffic ;)

gua okayy jeh . ;D

Misshy Innz said...

@RIAN

heee tq3 *blush3*

Misshy Innz said...

@khairiyah ibrahim

followers doesnt bring any meaning dear ;)

eh ne boleh gtaw , kene cari lah innz ;p

fiDooo said...

biar kita xup to date. biar kita kampung, tapi kite cool.

lame gile x p blog ko ni inz

Misshy Innz said...

@fiDooo

saya kampung , saya ok .
haha xD

yewww ~ dah lama tak nmpk kau dlm blog aku ;p

RIAN said...

@Misshy Innz hahah. . blushing pulak dah. . =.)

Botak said...

ah..
kalo jumpe malas nak tego ko..
hahahahaha... :))

Misshy Innz said...

@Botak

kau memanggggg...

Misshy Innz said...

@Botak

kau memanggggg...

Misshy Innz said...

@RIAN

mesti lerw . hehe ;D

HafizRahman.com said...

haha patut la check referal ada datang dari entry nie....

Misshy Innz said...

@HafizRahman.com

hehehe ;D