Meet This Blog In Facebook !

Tuesday, February 8, 2011

.ini masalah besar !.

lappy aku mini der .
skrin dia techix jehh .
satu jengkal pun tak sampai .
jadi space memang limited ahh .

kadang kadang bila masuk certain blogs , aku tak boleh eh menghadapi kesukaran nak baca entry sebab blog tuh pasang floating ads .
huu T___T

contoh macam blog ni ;
(jangan kecik hati naa)









susah kah nak bace entry ?
hurmm ...

jangan cakap ceni ;
"sapa suh kau beli lappy kecik ?"

ni ayah yang belikan .
dia yang belanja .
aku tak tahu pape pun .
tetibe jeh dia bawak balik lappy kecik ni .
ni pun dah kira bersyukur dia nak belikan .



hitam tuh , lappy adik aku .
15" punya .
dia beli pakai duet sendiri .
eh elaun mara .
tape lahh .
dia ada elaun .
sebulan RM600 ehh ?
tah, tak sure .







motif entry ?
ntahh .

14 bantah cakap cikgu:

Finaz Jaafar said...

tak puas online gne lappy kecik..huhu

oranglidi said...

zoom out je. haha. biar tulisan kecik2.

SyafzMagz (Yen) said...

saya pon guna lappy kecik jugak... kalau ada blog yang x boleh baca, terus zoom out...lepas tu sepet-lah mata duk baca tulisan kecik2...huhu... tapi lappy kecik lebih ringan dan senang nak bawa ke mana...hehe...

Nier Zecter said...

kecik nyer lappy..comel jer
tp nasib baik ade dari xde.. :)

milimilo said...

aku pun pakai netbook je weh.yg blog yg besar2 tu,ko tkn ctrl+scroll jek nnti jd kecik.heh.laptop biase berat nk usung merata. ;)

Kaizen Shinobi.com said...

kalau kecikkan tak nampak ler bacaan tuh... hoho

Naqib Mohamad said...

beli lcd besar2 nak online cucuk wayar lah nak sambung. haha!

Misshy Innz said...

@Finaz Jaafar

itu memang ;p

Misshy Innz said...

@oranglidi

pastu, nek juling plak aku membaca nya kann ? haha

Misshy Innz said...

@SyafzMagz (Yen)

betul3 ;D

Misshy Innz said...

@Nier Zecter

naseb baek lahh ayah nak belikann ouh ;D

Misshy Innz said...

@milimilo

tak sggp aku nak zoom out bagi kecikk .
haha

Misshy Innz said...

@Kaizen Shinobi.com

taw x pe ;p

Misshy Innz said...

@Naqib Mohamad

bakk duet ;p