Meet This Blog In Facebook !

Thursday, February 3, 2011

.i hate planning.

hola !
selamat malam ;)

siang hari lepas zohor , aku keluar dengan kazen tersayang .
pergi nilai .
hehe xD

buat ape ?
saje jalan jalan , makan makan , membazir minyak kereta , asah skill memandu .
HAHA !
bestt ;D

yang penting .
rini dapat cool blog lagi .
muahaha !

okayy . back to the topic .
i hate planning .
sebab selalu nya bila plan, selalu tak jadi .
last minute cancellation.
warghh ~ seteres mak , nyahhh .

kau bayangkan kalau kau dah booked hari tuh semata mata untuk plan yang dah dirancang .
kau tolak segala mak nenek jemputan semata mata kau dah berjanji dengan orang .
alih alih , cancel !
kau tak seteres tuhh ?

urghh .
sebab tuh , kalau nak buat pape , aku buat on the spot .
aku tak kisah kalau kene gerak solo , janji jalan .
dari plan plan tapi cancel .
harammm .

macam today .
kazen aku mintak tolong hantar pergi terminal jeh .
alih alih , aku ikut sekali .
wakaka xD










jari ai dah oren oren yaw .
jumpa pokok inai kat nilai tadi .
tanpa segan silu , terus mematahkan dahan, masuk dalam plastik .
rasa macam nak kahwin jeh esok .
HAHA !


kawen on the spot pun okay gak kan ?
kah kah kah !

3 bantah cakap cikgu:

oranglidi said...

aku pn slalu gagal dalam bab2 planing. sbab tu aku dah xreti planning.

plan ur work and work ur plan.

Fariq said...

uit,, minta izin tak tu.. menangis pokok tu patah dahan dia,, lain kali amek la skali ngan akar2 dia tanam kat umah,, baru la pokok tu senyum.. :p

PriNceghOstz said...

skit2 cool blog..
haha..
blnje ak skali..
nak gak rasa..huhu,